8 Μαρ 2014

Ιστορικές στιγμές για την συμπόρευση του Δήμου Δράμας και της Δόξας Δράμας με την υπογραφή παραχώρησης τμήματος του γηπέδου

Υπογράφηκε στις 7 Μαρτίου 2014 μεταξύ του Δήμου Δράμας και της διοίκησης του Γ.Σ. Δόξας, το συμβόλαιο παραχώρησης τμήματος (βοηθητικό γήπεδο) του γηπέδου της ΔΟΞΑΣ στον Δήμο Δράμας 10ετούς διάρκειας. Ο Δήμος Δράμας στο συγκεκριμένο χώρο θα προχωρήσει στην ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα. 



Για την παραχώρηση του χώρου και τα βήματα της αξιοποίησης που έπονται από την πλευρά του Δήμου Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε: «Με αυτή την παραχώρηση μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε πράξη την θέληση που υπήρχε να συνδράμουμε ως Δήμος στα τεκταινόμενα της ομάδας μας και την ανάπτυξη της υλικοτεχνικής της υποδομής. 

Πλέον μπορούμε θεσμικά να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την ιστορική μας ομάδα και μάλιστα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες,  στις οποίες πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τη Δόξα όχι μόνο για να κρατηθεί αλλά και για να ανέβει στο σημείο που της αξίζει».