24 Οκτ 2011

Ο ΟΑΕΔ Δράμας μετακομίζει εκτός της πόλης


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το Drama-tika σας ενημερώνει ότι από Δευτέρα 24/10/2011 (Ενημέρωση Drama-tika.blogspot.com) όλες οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ Δράμας μεταφέρονται σε νέα διεύθυνση, στο 7ο χλμ Δράμας – Νευροκοπίου, στο Συγκρότημα ΟΑΕΔ.

Γι’ αυτό και το Drama-tika θα σας ενημερώνει και πάλι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ από τις 25/10 και μετά.


ΥΓ: Θεωρώ απαράδεκτο να υποχρεώνεις τον άνεργο να πληρώνει επιπλέον λεφτά από το υστέρημα του, (Ενημέρωση Drama-tika.blogspot.com) για να μεταβεί στον απομακρυσμένο ΟΑΕΔ ώστε να ενημερωθεί για τις νέες θέσεις εργασίας, να πάρει το μηνιαίο επίδομα ανεργίας και για άλλες ακόμα πολλές υπηρεσίες που έχουν γίνει η καθημερινότητα του κάθε ανέργου. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να επιδοτήσουν το ανάλογο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ στους ανέργους της Δράμας.

Στέντωρ

Drama-tika.blogspot.com, Ενημέρωση για όλα τα νέα του ΟΑΕΔ Δράμας

7 ΣΧΟΛΙΑ:

Yorg είπε...

πολύ που τους νοιάζει....αν τους ένοιαζε για τον άνεργο, θα φ΄ροντιζαν αν του βρουν και κάποια δουλεία και θέση εργασίας, όχι να αναμασούν τις ίδιες και ίδιες αγγελίες, χρόνια τώρα, και να τα κάνουν πλακάκια με τα αφεντικά! Άχρηστη υπηρεσία!

Ανώνυμος είπε...

κ εμεις οι ανεργοι πως θα πηγαινουμε να μας θεωρουν την καρτα ανεργιας που δεν εχουμε διπλωμα?αλλα τι τους νοιαζει.αυτοι καθονται κ πληρωνονται.............

Ανώνυμος είπε...

οι άνεργοι πρέπει να πληρωθούν.Τόσα χρόνια με τα δικά μας λεφτά πληρώνουν ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο. Τώρα επιτέλους θα πάνε σε ιδιόκτητο κτίριο. μας ενοχλεί η απόσταση!!!
Κάποιοι πλουτίζουν και οι άνεργοι θα πληρωθούν από που?

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να'ξερα το θεωρουν δεδομενο οτι ολοι εχουν αυτοκινητο? Ετσι κοπτονται για την εξυπηρετηση και το καλο των ανεργων?

bicibeso είπε...

όσο πιό μακριά τόσο το καλύτερο, ίσως έτσι να μην πηγαίνουν όλοι για ανανέωση και διαγραφούν από τα μητρώα. Έτσι θα μειωθεί ο αριθμός των εγγεγραμμένων, άρα και η ΑΝΕΡΓΙΑ!ΟΥΑΟΥ

maria είπε...

Το τηλεφωνο τους το ξέρει κανεις;

Μέντωρ είπε...

γραφείο υποστηριξης: 25210-30.331-2,

25210-48.726

γραφελιο απασχόλησης: 25210-48.724

εργασιακοί σύμβουλοι: 25210-48.724