19 Απρ 2012

Ο Αντώνης Μιτζέλος στη Δράμα


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ και οι EX ANIMO για μία μόνο εμφάνιση στην ΔΡΑΜΑ! Μία βραδιά με ηλεκτρικό ήχο και αγαπημένα τραγούδια!

Ο Α. Μιτζέλος θα τραγουδήσει, τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που έχει γράψει σαν συνθέτης για άλλους ερμηνευτές ,από τους ΤΕΡΜΙΤΕΣ έως τον ''ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ''! Θα ''οδηγήσει'' με την κιθάρα του τα συναισθήματα μας σε τόπους μαγικούς με τα οργανικά του θέματα και θα παρουσιάσει αρκετά νέα τραγούδια ακυκλοφόρητα, που ακόμα δεν έχουν ηχογραφηθεί και που θα αποτελέσουν τον πυρήνα για το νέο του δίσκο!


Ex animo σημαίνει «από ψυχής» στα λατινικά! Το ύφος του συγκροτήματος είναι κατά βάση ροκ, αν και στις συναυλίες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορα ήδη μουσικής παιγμένα με ηλεκτρικό, κιθαρίστικο ήχο! Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του ήδη αρκετές συναυλίες και τρία τραγούδια του θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε cd single! Μεγάλη επιτυχία τους αποτελεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε πανελλήνια ψηφοφορία του κοινού (ανάμεσα σε 300 συγκροτήματα - 2011) σε διαγωνισμό της Cosmote για την ανάδειξη του support group της συναυλίας των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ!

Ώρα προσέλευσης 21:30, Είσοδος 10 ευρώ.

ΜΥΛΟΣ - ΔΡΑΜΑ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
6972098609  και  25210 3222

Πηγή: http://www.publicstage.gr