19 Απρ 2012

Τί γράφουνε για το ΠΑΣΟΚ στη Δράμα και στην ΑΜ-Θ

Στην Δράμα είναι δράμα η κατάσταση για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, καθώς στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να εξασφαλίσει μια έδρα και η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στους εν ενεργεία βουλευτές Χρήστο Αηδόνη, που ανήκει στο μπλοκ του Α. Λοβέρδου και στην Βενιζελικιά Χαρά Κεφαλίδου


Η Ιπποκράτους αναζητά ένα ακόμη πρόσωπο για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο, καθώς ο πρώην πολιτευτής Δ.Καστρίτης ανακοίνωσε προ ημερών ότι δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα. Υποψήφιος είναι και ο Λάζαρος Ζουρνατζής.

ΕΒΡΟΥ

Δυστοκία υπάρχει και για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου στο νομό Έβρου. Βολιδοσκοπήθηκε ο πρώην υφυπουργός Α. Φωτιάδης και η απάντηση του ήταν”ούτε με σφαίρες’. Στο ψηφοδέλτιο θα είναι οι εν ενεργεία βουλευτές Γ. Ντόλιος, Όλγα Ρενταρή- Τέντε, Ε. Τσιαούση. Αξιολογούνται τα ονόματα των Σ. Γεωργούλη, Μ. Κουμπουσκίδου, Ν. Νικολαϊδη, Β. Θεοδώρου. Δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι οι πρώην πολιτευτές Σ. Βαβίας, καθώς επίσης, ο Π. Ζαπάρτας και Δ. Λαζόπουλος. Ο τελευταίος λόγω ασυμβιβάστου.

ΚΑΒΑΛΑΣ

Με δυσκολία θα κλείσει και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας, καθώς δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής. Εκτός από τους νυν βουλευτές Σ. Εμινίδη, Δ. Παπουτσή, Μ. Τιμοσίδη, στη λίστα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να βρεθούν- κατόπιν πίεσης- ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χ. Κεβρεκάκηςκαι η Μ. Τσακαλέρου Κλαπάφτη. Δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια η πρώην πολιτευτής στο νομό Πόπη Γερακούδη.

ΞΑΝΘΗΣ

Από την Ιπποκράτους έχουν ξεκινήσει παρασκηνιακές συζητήσεις με τον διαγραφέντα μουσουλμάνο βουλευτή Μ. Τσετίν – τον οποίο απέκλεισε η ΔΗΜΑΡ απο τα ψηφοδέλτια της- προκειμένου να επιστρέψει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Υποψήφιος, όπως έχει δηλώσει δεν θα είναι ο Σ. Ξυνίδης. Υποψήφιος επιθυμεί να είναι εκ νέου και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Π. Σγουρίδης. Από την μουσουλμανική μειονότητα ακούγεται και το όνομα του Ουζούν Ιρφάν, ενώ έχει συζητηθεί και το όνομα του πρώην Γραμματέα της Ν.Ε Γιώργου Χουλιάρα.

ΡΟΔΟΠΗΣ

Στο νομό Ροδόπης θα είναι υποψήφιος εκ νέου ο νυν βουλευτής Γιώργος Πεταλωτής, ενώ σκέφτεται να ξανακατέβει η πρώην βουλευτής Χρύσα Μανωλιά. Από το χώρο της μουσουλμανικής μειονότητας εξετάζεται η υποψηφιότητα του Χατζή Οσμάν Αχμέτ.







1 ΣΧΟΛΙΑ:

Giorgos Alevizos είπε...

Από το ΠΑΣΟΚ, οι νεότερες δημοσκοπήσεις, δείχνουν πρωτιές καραμπινάτες, χωρίς καμία αμφισβήτηση..

ΚΑΒΑΛΑ
ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΞΑΝΘΗ
ΔΟΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΡΑΜΑ
ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΛΛΑ
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΕΒΡΟΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ

οι υπόλοιποι για τις καλένδες..
Giorgos Alevizos