1 Μαρ 2012

Νέα Εποχή-Νέα Δράμα : Όλοι μαζί στην κρίση - Διάθεση φασολιών - πατάτας περιοχής Νευροκοπίου

Με σύνθημα “όλοι μαζί στην κρίση” και στο πλαίσιο των κοινωνικών πρωτοβουλιών και των δράσεων που στόχο έχουν την « κοινωνική αλληλεγγύη», η  δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή - Νέα Δράμα» πρωτοστατεί και συμπαραστέκεται έμπρακτα και δυναμικά στους Δημότες, σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι.


Μετά την κατάθεση των 6 υλοποιήσιμων και κοστολογημένων προτάσεων του Επικεφαλής μας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίες έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από όλες τις παρατάξεις, σειρά έχει μια άλλη πρωτοβουλία με σκοπό την καλλιέργεια των αξιών της αλληλεγγύης και της συνεργατικότητας.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στο parking του Διοικητηρίου Δράμας από τις 9 πμ μέχρι τις 2 μμ σε  συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Δράμας, διοργανώνεται εναλλακτικός τρόπος  προώθησης άριστης ποιότητας φασολιών και πατάτας από την περιοχή του Νευροκοπίου  παρακάμπτοντας ουσιαστικά  τους μεσάζοντες. Η τιμή για την  αγορά της «φθηνής» πατάτας Νευροκοπίου είναι 0,25 λεπτά το κιλό  και οι πατάτες θα διανέμονται σε  10κιλες συσκευασίες αξίας 2,5 ευρώ, ενώ τα φασόλια θα διατεθούν σε μονόκιλες και δίκιλες συσκευασίες και η τιμή θα είναι 2,5 ευρώ ανά κιλό.

Η κίνηση αυτή είναι η πρώτη  μιας σειράς  ενεργειών και δράσεων που θα υλοποιήσει  η Παράταξη μας το επόμενο διάστημα, που σκοπό  έχουν  να προσφέρουν ανακούφιση στους συνδημότες μας  και στις οικογένειές τους  που πλήττονται από την κρίση.

Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ επεσήμανε: 

“Αντιλαμβανόμενοι το ρόλο μας ως ενεργοί πολίτες αλλά και θεσμικά ως μείζων αντιπολίτευση στο Δήμο Δράμας, έχουμε χρεός να σταθούμε δίπλα στις δραμινές και στους δραμινούς. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας αλλά και όλους τους φορείς να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας σε συνεργασία με τον Εργατικό Κέντρο Δράμας που πάντα πρωτοστατεί. Ας δώσουμε όλοι ένα δυναμικό παρόν το Σάββατο 3 Μαρτίου στο πάρκινκ του Διοικητηρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει και η Ένωση Κυριών Δράμας. Ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι φορείς και σωματεία αλλά και όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ