6 Φεβ 2012

Καρναβάλι Ξάνθης 2012 (Α’ μέρος) - Πληρώματα και Στολές (φωτογραφίες)



Ποιοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν το Τσίρκο της Ελλάδας;

Είναι το ερώτημα που απασχόλησε τους καρναβαλικούς συλλόγους της Ξάνθης, προκειμένου να ετοιμάσουν τις φετινές στολές τους! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)

Την απάντηση έχουν να δώσουν...

οι Παπαδήμιοι και οι Ευρωκαταδικασμένοι, οι Θηριοδαμαστές και τα ζώα, Τα πόκεμον της Βουλής, Η Φράου και ο Ελληνάρας, οι Ανισορροπιστές, οι ΓαργαΛηστές, οι Οικονομικοί Κροίσοι, οι κηφήνες της Βουλής, οι Κροκόδουλοι του ευρώ  και πολλοί άλλοι. (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)

Το τελικό αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Ευθύς αμέσως, στο πρώτο  μέρος του αφιερώματος  για το Καρναβάλι της Ξάνθης 2012, θα παρελάσουν από μπροστά σας οι σύλλογοι με τις στολές: Όπου φυσάει ο άνεμος, Απαράδεκτοι... ανισορροπιστές και το Νηστικό Αρκούδι Δεν Χορεύει.

Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης: η Άνοιξη
Στολή: Όπου φυσάει ο άνεμος

Φέτος το καρναβάλι της Ξάνθης θα το "ανοίξει" ο σύλλογος Άνοιξη. Αναμένεται η αντρική στολή ενώ η γυναικεία στολή περιλαμβάνει μπότες που δεν φαίνονται και πράσινη περούκα. Η στολή είναι σορτσάκι! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)



Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Ξάνθης: Οι Απαράδεκτοι
Στολή: Απαράδεκτοι... αν... ισορροπιστές..

Απαράδεκτοι... ισορροπιστές μεταξύ ευρώ & δραχμής! 





Τιμή στολής  ενηλίκων: 35 ευρώ
Τιμή παιδικής στολής: 25 ευρώ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2541074001  &  6977030585
e-mail : aparadektoi95@yahoo.gr


Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Οι Βάτραχοι
Στολή: Νηστικό Αρκούδι Δεν Χορεύει

Για περάστε .. Για περάστε και θαυμάστε .. Κυρίες και Κύριοι... Για μια και μοναδική εμφάνιση στην πόλη της Ξάνθης .. Ο Αστραπόγιαννος δίνει το σύνθημα .. Οι αρκούδες αν και νηστικές χορεύουν .. Τα κορίτσια κρατάνε το ρυθμό με τα ντέφια τους...Πάρε κόσμε πάρε..!! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)









(ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)


Καρναβάλι Ξάνθης 2012, dramatika.blogspot.com