1 Φεβ 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ : Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευσης φοιτητών τέκνων πολύτεκνων οικογενειών

Σας ανακοινώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε στις 29 Ιαν 2012, την ετήσια εκδήλωση Κοπή Βασιλόπιτας και  βράβευσης φοιτητών τέκνων πολύτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και ΣΧΟΛΕΣ  τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. 

Τίμησε με την παρουσία του την πολύτεκνη οικογένεια και τα παιδιά μας που βραβεύτηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ. κ Παύλος αρωγός και συμπαραστάτης του Συλλόγου μας ο οποίος   ευλόγησε  την αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε στις πολύτεκνες οικογένειες και τα παιδιά μας υγεία προκοπή και πρόοδο στη ζωή τους.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι για να κάνει ένα ζευγάρι τέσσερα και περισσότερα παιδιά είναι άθλος και  ηρωισμός, διότι σε μια κοινωνία που μαστίζεται από την ηθική και οικονομική κρίση το να κυριαρχεί η αρετή της τεκνογονίας και να διατηρείται αρραγή η σχέση  ανθρώπου και Θεού μέσω της πίστεως  αυτό απαιτεί   να υποκλινόμαστε  εμείς στις πολύτεκνες οικογένειες και όχι αυτές σε εμάς .

Συνεχίστε τον αγώνα σας  με πίστη στον Θεό και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικό τμήμα της Θρακικής Εστίας Δράμας ,ευχαριστούμε τον Πρόεδρος της  κ. Μπέγκα Φώτη και την υπεύθυνη δασκάλα κ. Σιδερά Χρύσα που με τα παιδιά του χορευτικού μας έδωσαν στιγμές χαράς.

Παραβρεθήκαν στην γιορτή μας ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μιχαηλίδης Κων/νος, ο περιφερειακός  σύμβουλος κ. Καραβάς Κων/νος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. Μπέσας Θεόδωρος , οι  Αντιδήμαρχοι Δράμας κ. Ζαχαριάδης Παύλος και Προσοτσάνης  κ. Τσελεμπής Αθανάσιος, εκπρόσωποι των Δημάρχων κ. Χαρακίδη  Κυριάκου και Λύσσελη Άγγελου, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας κ.Μαργαρίτης Θωμάς οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαεμμανουήλ Γ,  κ. Χαραλαμπίδης Α, κ  Χατζηγιάννης Α,  κ. Μελισινός Σ, κ. Γεωργιτσόπουλος Χ, οι Πολιτευτές κ. Κυριαζίδης Δ, και Παπαδόπουλος Σ , εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων . Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς και παρατέθηκε δεξίωση προς όλους τους παρευρισκομένους. Ευχόμαστε του χρόνου τα παιδιά μας που θα εισαχθούν στα Πανεπιστήμια να είναι όχι πενήντα (90) αλλά διπλάσια.


Πρόεδρος                                                               Γενικός Γραμματέας
Σμολοκτός Νικόλαος                                             Θεοδωρίδης Θεόδωρος.