25 Ιαν 2012

Χρήστος Αηδόνης : Συναντήσεις για πατάτα Κ. Νευροκοπίου και για γήπεδο Δ. Δράμας

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Δράμας, και τ. Υφυπουργός Υγείας, κ. Χρήστος Αηδόνης, συμμετείχε σήμερα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσία του Υφυπουργού κ. Ι. Δριβελέγκα, του Γ. Γραμματέα κ. Γ. Κανελλόπουλου, εκπροσώπων Εμπορικών συλλόγων και Παραγωγών πατάτας, για το θέμα της αδιάθετης πατάτας Κ. Νευροκοπίου.

Κατά τη συνάντηση τονίσθηκε η ανάγκη για τη απορρόφηση από την αγορά της παραγωγής της πατάτας του Κ. Νευροκοπίου, με τη δέσμευση των εμπόρων για μείωση των εισαγωγών και διάθεσης της εγχώριας παραγωγής.

Ο κ. Δριβελέγκας τόνισε πως σκοπός είναι η στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη με τα ενδιαφερόμενα μέρη, για την παρακολούθηση του θέματος.

Η σημερινή σύσκεψη, έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί για το ίδιο θέμα στις 20/01/2012 με τον Υπουργό κ. Κ. Σκανδαλίδη, παρουσία του κ. Αηδόνη.
 
Ο κ. Αηδόνης στη συνέχεια συναντήθηκε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΟΠΑΠ ΑΕ, όπου συζητήθηκε και ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητες των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου της Δόξας Δράμας.