21 Μαΐ 2015

Η Δήμητρα Γαλάνη στη Δράμα

H Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζoντας τις εμφανίσεις της σε επιλεγμένους σταθμούς και χώρους σε όλη την χώρα, έρχεται στην Δράμα στις 31 Μαϊου. Οι παραστάσεις αυτές αποτελούν μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε την Δήμητρα Γαλάνη που έχουμε αγαπήσει μέσα από μια πορεία 43 χρόνων, να ακούσουμε τα πιο αγαπημένα


...τραγούδια της σε ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα, αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτά που αγαπάει η ίδια και παρουσιάζει αλλιώς.. Η περιοδεία της έχει τον γενικό τίτλο «Αλλιώς» όπως και ο νέος της δίσκος που κυκλοφόρησε αρχές του 2014 σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.


Δήμητρα Γαλάνη Live
31 Μαϊου στην Δράμα
Πέτρινο Θέατρο, Φαράγγι Πετρούσας

Ώρα έναρξης: 20.30
Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Το «Aλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει η Δήμητρα στη σκηνή. Μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Οι παραστάσεις που έδωσε την προηγούμενη χρονιά στο Passport και σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα με αυτό το concept κέρδισαν κοινό και δημοσιογράφους και έδειξαν τον δρόμο για περισσότερες εμφανίσεις.

Στην συναυλία στην Δράμα συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Κώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Επιμέλεια ήχου : Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Oργάνωση παραγωγής: Prospero

Σημεία προπώλησης:

Viva.gr//11876//Public//Παπασωτηρίου//Seven Spots//Media Markt
Public Δράμας, Εθνικής Αμύνης 13, Seven Spot: Εθνικής Αμύνης 12
και από Τετάρτη 27/5 στο ΚΙΟΣΚΙ της Πλατείας Ελευθερίας, καθημερινά 9:00-13:00 και 17:00-20:00

Προβολή – Επικοινωνία στα ΜΜΕ

zuma COMMUNICATIONS:
Χαρά Ζούμα | chara@zumacom.gr | τηλ. 210 8216849
Ανζελίκα Καψαμπέλη | anzelika@zumacom.gr| τηλ. 210 8216849

Ακολουθείστε την Δήμητρα Γαλάνη:
Facebook
Twitter
Youtube
Περισσότερες πληροφορίες:
Official website:http://www.galani.gr