27 Ιαν 2015

Πόλη + Ζωή: Συγχαρητήρια στον ιδρυτή μας Κυριάκο Χαρακίδη για την εκλογή του στη Βουλή των Ελλήνων

Η παράταξη «πόλη+ζωή» συγχαίρει τον ιδρυτή της και πρώην επικεφαλής της, Κυριάκο Χαρακίδη για την εκλογή του στη Βουλή των Ελλήνων. Η ικανότητα διεκδίκησης, η αποτελεσματικότητα, ο τρόπος διοίκησης και το έργο του ως Δήμαρχος Δράμας αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα, ότι θα αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο όλων των Δραμινών πολιτών στο Κοινοβούλιο.


Άλλωστε ο καλύτερος διαφημιστής του έργου του Κυριάκου Χαρακίδη και της Δημοτικής μας Αρχής στο Δήμο Δράμας είναι ο νυν Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος στην εκδήλωση κοπής πίτας της παράταξής του αναφέρθηκε στο έργο του στο Δήμο, παρουσιάζοντας ως δικά του(!!!) επιτεύγματα σειρά παρεμβάσεων που σχεδιάστηκαν, προγραμματιστήκαν, ξεκίνησαν να υλοποιούνται και αρκετά ολοκληρώνονται, επί της θητείας της παράταξης «πόλης+ζωής».

Τέλος, η «πόλη+ζωή» εκφράζει τα συγχαρητήριά της και στους επανεκλεγέντες Βουλευτές Χρήστο Καραγιαννίδη και Δημήτρη Κυριαζίδη, καθώς και σε όλους τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων που συμμετείχαν ή στήριξαν το ψηφοδέλτιο μας στο Δήμο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές για τον τίμιο και προγραμματικό προεκλογικό τους αγώνα.
Γραφείο Τύπου

e-mail: polikaizoi1@gmail.com

Διαδίκτυο: www.polikaizoi.gr