16 Ιουν 2016

Δήμος Δράμας: Παρουσίαση Νέων Εγκαταστάσεων στο Κυνοκομείο

Στο πλαίσιο της πολιτικής για τα αδέσποτα ζώα, ο Δήμος Δράμας τοποθέτησε ταΐστρες που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης για να βρίσκουν τροφή τα αδέσποτα ζώα. Επιπλέον, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στο κυνοκομείο της Δράμας, όπως κατασκευή σύγχρονης πτέρυγας κλουβιών, εκσυγχρονισμός ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, επιμέλεια εξωτερικού χώρου κ.α. Η ευαισθητοποίηση της δημοτικής αρχής επιβεβαιώνεται από 


την πραγματοποίηση ενός σύγχρονου σχεδιασμού για συγκροτημένη και μακροπρόθεσμη πολιτική για τη διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η δημοτική μας αρχή εκτός από την καλή ποιότητα ζωής των δημοτών, αγωνίζεται και για την ευζωϊα των αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στο Δήμο. Κρίνουμε ότι τα ζώα που βρέθηκαν, και μάλιστα από υπαιτιότητα των ανθρώπων, να ζουν άστεγα και διωγμένα, δικαιούνται και αυτά να έχουν τροφή και νερό και να απολαμβάνουν τον σεβασμό και τη φροντίδα των δημοτών. Σίγουρα, η κατάσταση αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη και απαιτεί μια πολύ ευαίσθητη και προσεκτική προσέγγιση. Εμείς, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα οργανωμένο σύστημα περίθαλψης, μεριμνούμε για τη φροντίδα και τις ανάγκες των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας». 









Από το Γραφείο Τύπου