23 Δεκ 2014

Έναρξη λειτουργίας Χ.Κ. Φαλακρού

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης άδειας λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.


Το Χιονοδρομικό Κέντρο από αύριο 24 Δεκεμβρίου 2014 είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του βουνού, με προτεραιότητα πάντοτε την ασφάλεια των εκδρομέων αλλά και του προσωπικού. Θα λειτουργεί η τετραθέσια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα για το καφέ στα 2.110 μ. και τα σαλέ του Χιονοδρομικού. Με τις πρώτες επαρκείς χιονοπτώσεις θα λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες για χιονοδρομικές καταβάσεις.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 24 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2015 και το υπόλοιπο διάστημα λειτουργίας του Κέντρου, από Παρασκευή έως Κυριακή και όλες τις αργίες, από τις 09:00 πμ έως τις 16:00 μμ.

Για πρώτη φορά το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει νόμιμα με την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (ν4276/2014),  έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες του  Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας 


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο ευγε σε ολουσ που ανοιξαν το χιονοδρομικο τησ δραμασ οταν ημαστε ενομενοι μπορουμε χρονια πολλα σε ολους τους δραμινους και στουσ επισκεπτες μας καλη διαμονη ευχομαστε απο ενα δοχαιο δραμινο χρονια πολλα