22 Σεπ 2014

Το Δ.Σ. Σωματείο Εργαζομένων του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας, με αφορμή το περιστατικό της υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο της Μονάδας

Το Δ.Σ. Σωματείο Εργαζομένων του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας, με αφορμή το περιστατικό της υπεξαίρεσης χρημάτων από το ταμείο της Μονάδας,  καταδικάζει απερίφραστα την πράξη του υπαλλήλου και μέλους του  και ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.


Οι Εργαζόμενοι του Παραρτήματος, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των περιθαλπόμενων, απομονώνοντας κάθε φορά μεμονωμένα περιστατικά που προσβάλουν την ηθική και την αξιοπρέπεια τους, πράξεις που δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Η Τοπική Κοινωνία και όχι μόνο, γνωρίζει εδώ και χρόνια το έργο που επιτελείτε σε όλα τα τμήματα που εξυπηρετεί η Μονάδα (Χρόνιοι Πάσχοντες, τμήμα Α.μεΑ.), την εξέλιξη και μεταμόρφωση της, με σκοπό πάντα την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των εξυπηρετούμενων. Συχνά η ίδια η Κοινωνία είναι αρωγός σε αυτή την μακρόχρονη και διαρκή προσπάθεια μας στηρίζοντας το έργο και τις αγωνίες μας. Όλοι εμείς, Εργαζόμενοι και Κοινωνία, δεν θα επιτρέψουμε μεμονωμένα περιστατικά να αμαυρώσουν την πολλών ετών προσπάθεια αναβάθμισης του ευαίσθητου αυτού χώρου.
     

Το Δ.Σ. Σωματείο Εργαζομένων ζητά  τον ενδελεχή έλεγχο της υπόθεσης και  την άμεση απόδοση ευθυνών σε όποιον του αναλογεί.