7 Οκτ 2013

ΚΑΟΔ: Συνεχίζει με ΝΕΟΓΑΛ!

Η ΚΑΕ ΚΑΟΔ με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την επέκταση της χορηγίας με την Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας ΝΕΟΓΑΛ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την υπογραφή της επέκτασης χορηγίας με την Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας ΝΕΟΓΑΛ.

Η Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας Α.Ε. με διακριτικό τίτλο “ΝΕΟΓΑΛ” ιδρύθηκε το 1964 στη Δράμα και αποτελεί μία από τις πρώτες γαλακτοβιομηχανίες της Βορείου Ελλάδος. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων με σημαντική παρουσία στην τοπική αγορά και όχι μόνο, το 3% περίπου του φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος πανελλαδικά με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Η ΝΕΟΓΑΛ διαθέτει τα προϊόντα της στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Σερρών, Ροδόπης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Αττικής. Η επιχείρηση από το 1998 έως σήμερα έχει ολοκληρώσει επενδύσεις συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν:

1. Τον πλήρη εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων που πληρούν όλους τους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς κανονισμούς και

2. Τον πλήρη εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού που αφορά όλες τις γραμμές παραγωγής τόσο των γαλακτοκομικών προϊόντων (γάλα, γιαούρτια, ξινόγαλο και κακάο) όσο και των τυροκομικών προϊόντων (μαλακά και ημίσκληρα τυριά)”.