10 Οκτ 2013

Ταυτόχρονες αναπλάσεις σε έντεκα διαφορετικά σημεία κοινόχρηστων χώρων υλοποιεί ο Δήμος Δράμας.

Σε πλήρη ανάπλαση των πάρκων και των πλατειών εντός της πόλης και των κοινοτήτων  προχωρά ο Δήμος της Δράμας στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης όλων των κοινόχρηστων χώρων της πόλης μας. Ταυτόχρονα με τις αναπλάσεις, αναβαθμίζονται ή δημιουργούνται καινούργιες παιδικές χαρές  όπως στην περίπτωση της πλατείας των Αμπελοκήπων.


Τα πάρκα στα οποία προχώρησαν και θα προχωρήσουν οι παρεμβάσεις είναι : Αλλονήσου και Νάξου, Αμπελοκήπων, Εργατικών κατοικιών Νέας Κρώμνης,  Ήδωνα, Λευκωσίας, Λευκωσίας πρώην Νηπιαγωγείου, Λουδία και Ιλισού, Προαστίου 1, Προαστίου 2, Στενημάχου και χρυσοβέργη.
   
Σε δήλωσή του, για το πρόγραμμα ανάπλασης των πάρκων που υλοποιεί ο Δήμος Δράμας,  ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε «Η Δημοτική Αρχή πέρα από τα μεγάλα έργα που υλοποιεί και προγραμματίζει καλύπτοντας  τις ανάγκες του Δήμου μας  σε υποδομές, μπαίνει πλέον δυναμικά σε έργα καθημερινότητας  στις γειτονιές της πόλης και τις κοινότητες του Δήμου.

Στόχος είναι να ζωντανεύσουν όλες οι πλατείες και τα πάρκα του Δήμου μας που ανέρχονται σε 53 συνολικά, πέραν του Δημοτικού Κήπου και της Αγίας Βαρβάρας. Ευελπιστούμε ότι μέσω του προγράμματος αναπλάσεων θα φέρουμε σε ικανοποιητικό επίπεδο  όλα αυτά τα σημεία που ήταν ή εγκαταλειμμένα ή δεν είχαν γίνει ποτέ παρεμβάσεις από το Δήμο.

Αυτή η αναβάθμιση επιβάλλεται στις γειτονιές της Δράμας η οποία μπορεί να αναδείξει τη μοναδική της ομορφιά και το περιβάλλον της. Καλώ του συνδημότες μας να προστατέψουν  οι ίδιοι τις νέες παιδικές χαρές και τα πάρκα ώστε τα έργα που γίνονται να μπορούν να τα απολαμβάνουν και οι επόμενες γενιές»


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ