27 Μαΐ 2014

Δήλωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μελέτη Μαυρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους 24.851 πολίτες της Π.Ε. Δράμας, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντας στην παράταξη «Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» ποσοστό που αγγίζει το 50%. 


Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου, για τον έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Συγχαίρω τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας για την εκλογή της και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της, έχοντας την ελπίδα ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια το θεσμό, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις, ακολουθώντας την αναπτυξιακή πορεία η οποία ξεκίνησε από το 2011.

Μέσα σε μόλις τριάμισι χρόνια η ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική παράταξή μας παρήγαγε ουσιαστικό έργο, το οποίο είναι εμφανές και αναγνωρίστηκε σε επίπεδο Δράμας από τους μισούς περίπου συμπολίτες μας. Δεν καταφέραμε να πείσουμε ακόμη περισσότερους, καθώς επικράτησαν και άλλα κριτήρια στην τελική επιλογή, υπήρξαν εξωγενείς παράγοντες, αλλά και ακραίες κομματικές πιέσεις. Ξεκάθαρο είναι και το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες με τα λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια, επιλέγοντας να μην μπουν καν στη διαδικασία σύγκρισης των δύο υποψηφίων.

Αναλαμβάνω προσωπικά τις ευθύνες που μου αναλογούν για το αποτέλεσμα στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και ιδιαίτερα στο Δήμο Κ. Νευροκοπίου. Δεσμεύομαι ενώπιον όλων των Δραμινών ότι και από τη νέα μας θέση θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του τόπου και την ευημερία των πολιτών.

Σας ευχαριστώ.


Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού