4 Απρ 2012

Η "δημιουργία, ξανά!" θα συμμετέχει στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές


Η "δημιουργία, ξανά!" μετά από απόφαση της Εθνικής Επιτροπής της 1ης Απριλίου 2012 θα συμμετέχει στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της «δημιουργίας, ξανά» (εξαιρουμένου του ψηφοδελτίου επικρατείας) καλούνται να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας ηλεκτρονικά (fax, e-mail) τη αίτηση-δήλωση στην διεύθυνση ekloges@dimiourgiaxana.gr ή στον αριθμό fax 211 800 3365.


Λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα βρείτε στην Εκλογική Εγκύκλιο Αρ. 1

Ειδικά για εργαζόμενους σε Δημόσιες υπηρεσίες, όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλέιας, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και άλλους οργανισμούς ή επιχειρήσεις στις οποίες την διοίκησδη ορίζει άμεσα ή έμμεσα το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς αυτοί δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν βουλευτές αν δεν παραιτηθούν πριν από την ανακήρυξή τους ως υποψηφίων (άρθρο 56 του Συντάγματος).

Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε την σχετική Εκλογική Εγκύκλιο Αρ. 2.

Η συμμετοχή της "δημιουργία, ξανά!" στις ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 συντονίζεται από το Εκλογικό Συμβούλιο το οποίο συνεδριάζει κάθημερινά και στο οποίο συμμετέχουν ο Γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής, οι 2 Συντονιστές Εκλογών, οι Τομεάρχες και 2 ακόμη μέλη που έχουν ορισθεί με απόφαση του Γραμματέα της Εθνικής Επιτροπής.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Βουλευτικές Εκλογές 2012 λήγει την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00.

Η επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών θα γίνει από το Πολιτικό Συμβούλιο της "δημιουργία, ξανά!" αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας.

ο Γραμματέας            Γιώργος Δεληκούρας 

ο Συντονιστής Εκλογών        Στέφανος Παπανίκος