27 Μαΐ 2014

Δελτίο Τύπου Αργύρη Πατακάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του Δραμινούς, που για μια ακόμη φορά εμπιστεύθηκαν τον ανθρώπινο πολιτικό λόγο του Αργύρη Πατακάκη και της παράταξής του, δίνοντάς τους την εντολή να διοικήσουν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας για την επόμενη πενταετία.


Τα αποτελέσματα το βράδυ της 25ης Μαΐου συνιστούν το «εισιτήριο» μας, για να πάμε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας μπροστά, όπως δεσμευτήκαμε να κάνουμε. Οι Δραμινές και οι Δραμινοί είπαμε ένα ηχηρό ΟΧΙ σε παρωχημένες μεθόδους και τακτικές, που επί δεκαετίες ωφέλησαν λίγους και κράτησαν τη Δράμα έξω από αυτό που δίκαια της αναλογούσε. 

Το αύριο είναι μπροστά μας, το χθες το αφήνουμε πίσω.

Την εντολή που λάβαμε, θα τη σεβαστούμε και θα το αποδείξουμε από το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Ξεκινήσαμε ενωμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένοι για μια Δράμα με δυνατότερο στίγμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η Δράμα πρέπει και μπορεί να βγει από την απομόνωση.

Η Δράμα ανέδειξε ανθρώπους, που τους εμπιστεύτηκε για την επόμενη πενταετία, γιατί εκτίμησε την πίστη τους στα ιδανικά και τις ιδέες τους.

Ιδανικά και αξίες που αποτέλεσαν πυξίδα στη διαμόρφωση της παράταξής μας, αλλά και του προγράμματος μας.

Η δραμινή κοινωνία εμπιστεύθηκε την Περιφερειακή Αναγέννηση, τον Αργύρη Πατακάκη και τους συνεργάτες του, γιατί απέδειξαν πως ξέρουν να αγωνίζονται ανοιχτά και ξεκάθαρα, διεκδικώντας πάντα το καλύτερο για το σύνολο όλων των Δραμινών.


Ήρθε η ώρα, που οι ιδέες και οι προτάσεις, που μαζί συνδιαμορφώσαμε, να γίνουν πραγματικότητα.