27 Νοε 2011

Δόξα Δράμας: Ο δάσκαλος κόντρα στον μαθητή - Κοντά σε Δεινόπαπα- Με κόσμο στη Λιβαδειά

H κυριακάτικη αναμέτρηση (27/11) της Δόξας Δράμας με το Λεβαδειακό κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες, αφού όχι μόνο θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που μπήκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στη Σούπερ Λίγκα, αλλά είναι και δύο ομάδες τις οποίες ενώνουν πολλά πρόσωπα.
 
Πρώτοι και καλύτεροι, ο τεχνικός της Δόξας Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο συνάδελφός του στον Λεβαδειακό, Γιώργος Παράσχος. Οι δύο άντρες γνωρίζονται πολύ καλά, αφού πριν από αρκετά χρόνια βρέθηκαν στην ίδια ομάδα, με τον πρώτο να είναι παίκτης και τον δεύτερο, να είναι προπονητής. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Παράσχος είχε αναλάβει στα πρώτα του προπονητικά βήματα τον πάγκο της Καστοριάς, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν ένας από τους παίκτες που έγραφε το δικό του όνομα στη Β΄ Εθνική, με τη φανέλα του συλλόγου αυτού. Την Κυριακή, οι δύο άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι και όπως είναι αναμενόμενο, η συνάντηση αυτή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Σε ό,τι αφορά την αποστολή της Δόξας, στην οποία για πρώτη φορά θα είναι παρόν και ο Αμπουμπακάρι, αποτελείται από τους: 
Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδης, Στεργιανός, Κανακούδης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Κάπελ, Τριποτσέρης, Λίμα Σάντος, Ρούτσης, Απουμπακάρι, Λεάντρο, Έρος Γκαμπόρ, Βάντεροσν, Πιτσόκος, Σοϊλέδης, Τοπούζης, Αγγελούδης και Κατσικογιάννης. 

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ψυχογιός και Κάσιο καθώς και οι Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Kουμπρόγλου, Νιάρος, Σικαλιάς και Ρ. Τσιμπλίδης.

Κοντά σε Δεινόπαπα οι Μαυραετοί
Τον 23χρονο επιθετικό της Επανομής, Θανάση Δεινόπαπα έχουν βάλει σύμφωνα με πληροφορίες στο μάτι, οι άνθρωποι της Δόξας. Ο Έλληνας επιθετικός, που φέτος αγωνίζεται στην Επανομή (παλαιότερα έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα και Κέρκυρα) βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Απόστολου Χαραλαμπίδη για την ενίσχυση της επίθεσης, ενόψει του Ιανουαρίου. 

Με κόσμο στη Λιβαδειά
Στη θύρα 3 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς θα τοποθετηθούν οι οπαδοί της Δόξας που αναμένεται να συμπαρασταθούν στους «Μαυραετούς» στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στα αγωνιστικά ζητήματα ο τεχνικός της Δόξας, Απόστολος Χαραλαμπίδης, προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του σε διάταξη 4-3-3 με τον Ντίνο Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια. 

Δεξιά στην άμυνα ο Γιάννης Στεργιανός, αριστερά ο Πέτρος Κανακούδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Άγγελος Βέρτζος και Χάρης Μπριλάκης. Η τριάδα στα χαφ θα είναι ο Τριποτσέρης, ο Λίμα και ο Λεάντρο.

Στην επίθεση ο Βάντερσον θα είναι δεξιά, ο Σοϊλέδης αριστερά και ο Κάπελ θα παίξει στην κορυφή. Η αποστολή περιλαμβάνει και τους Ρόκα, Πιτσόκο, Γκαμπόρ, Τοπούζη, Σικαλιά, Αγγελούδη, Κατσικογιάννη, Αραβίδη και Αμπουμπακάρι.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή:contra.gr, onsports.gr