9 Οκτ 2011

"Χ"ορταστικό ματς έγινε στα Πηγάδια (2-2)!

Στο αγωνιστικό μέρος της φιλικής αναμέτρησης ο Κάπελ για τη Δόξα Δράμας μπορεί να άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με μακρινό σουτ, όμως ο Σταύρος Σταθάκης για λογαριασμός της Σκόντα Ξάνθης ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε στο 40’ με πανέμορφο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή.
Στην επανάληψη ο Αραβίδης (73’) εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 1-2, για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Σουάνης στο 78’ και να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος (75’ Ζαρόπουλος), Εντιμάρ (71’ Τσουμάνης), Μπαξεβανίδης (56’ Μπέρτος), Κομεσίδης (71’ Γκατσολάρι), Σταθάκης (75’ Γούτας), Ντάνι (64’ Βασιλακάκης), Ντίκα (46’ Νταρμπιόν), Μάρα (56’ Καζάκης λ.τ. 78’ Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο (75’ Καθάριος), Πόι (64’ Φλίσκας), Μαρκόφσκι (56’ Σουάνης).

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης):
Σερεμέτ, Στεριανός, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, Ντε Λίμα, Λεάντρο, Κάπελ, Τοπούζης, Τριποτσέρης, Αραβίδης. Έπαιξαν και οι Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Νιαρος, Κουμπρογλου, Ερος, Πιτσόκο, Μαρκόπουλος, Βάντερσον, Ρούτσης.
Πηγή: mikriliga.com