6 Ιουλ 2015

Δράση διανομής παπουτσιών από την Ένωση Κυριών και την Ένωση Μαζί για το παιδί»

Η Ένωση Κυριών Δράμας την Τετάρτη 8 Ιουλίου από τη 1 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το παιδί» θα διανείμει παπούτσια σε παιδιά απόρων οικογενειών.


Διακόσια περίπου παιδιά, των οποίες οι οικογένειες είναι εγγεγραμμένες και ωφελούνται από τον φορέα, δήλωσαν συμμετοχή και θα παραλάβουν ένα καινούργιο ζευγάρι. Η διαδικασία γίνεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One, της εταιρείας παπουτσιών TOMS, που προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επιλέχθηκε ως ο επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner), για τη διανομή των δωρεάν παπουτσιών στα παιδιά της Ελλάδας.

Σκοπός της συνεργασίας είναι να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού για την καλοκαιρινή περίοδο 2015 και να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε στο σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τη χρήση χρησιμοποιημένων ή ακατάλληλων παπουτσιών.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ