19 Αυγ 2011

Αισιοδοξία για τον ΚΑΟΔ


Αποτελεσματική ήταν η πρωτοβουλία του Δήμου Δράμας και του Δ.Σ. του ΚΑΟΔ, που πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας, με φορείς- επιχειρηματίες του νομού, ώστε να βρεθούν λύσεις, για την νέα πορεία του ΚΑΟΔ στην Α1 κατηγορία μπάσκετ.
Ο πρώην πρόεδρος Σ. Κεραμιτσόπουλος, έκανε μια μικρή εισαγωγή προτού δώσει τον λόγο σε όλους τους παραβρισκόμενους, αναφέροντας και τονίζοντας μεταξύ άλλων: «είναι ανάγκη να στηριχτεί αυτή η ομάδα από όλους τους Δραμινούς» ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην πρόεδρο και τους παράγοντες για την προσφορά τους.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δράμας και ανέφερε ότι από την μεριά του Δήμου έχουν γίνει όλες οι ενέργειες ώστε σε μια εβδομάδα να έχουμε τα πρώτα δείγματα για την αναμόρφωση του γηπέδου Κραχτίδη, (παρκέ, ταμπλό, γραμματεία), ώστε να είναι έτοιμο να δεχτεί τις ομάδες Α1 μπάσκετ. Και υποσχέθηκε επίσης οικονομική στήριξη από τον Δήμο με ένα σεβαστό πόσο.
Ο κ. Ποζατσίδης έκανε μια οικονομική αναφορά για τα μεγέθη που θα χρειαστούν για την νέα χρονιά και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, ο όποιος δήλωσε παρόν και έτοιμος να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.
Αισιόδοξος ήταν ο Α. Γρηγοριάδης, που ανέφερε ότι ο στόχος είναι επιτεύξιμος με την συμμέτοχη όλων. Επίσης, το παρών τους και την πρόθεση στήριξης και συμμετοχής στα εγχειρήματα έδωσαν ο εκπρόσωπος του βουλευτή Δράμας κ. Αηδόνη, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου, και των επιχειρηματιών της πόλης, αλλά και πλήθος από Δραμινούς πολίτες που αγαπούν την ομάδα.
Άμεσα λοιπόν θα έχουμε την συγκρότηση επιτροπής με την συμμετοχή του Δήμαρχου κ. .Χαρακίδη, μελών του ΚΑΟΔ και άλλων φορέων, για να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες ώστε να εξασφαλίσουν χορηγίες και να βοηθήσουν τον ΚΑΟΔ στην επανεμφάνιση του στην μεγάλη κατηγορία της Α1.