25 Αυγ 2014

Ενώνουμε τη Δράμα: Σε πραγματικά ευχάριστο και ενωτικό κλίμα η συγκέντρωση όλων των υποψηφίων

Σε πραγματικά ευχάριστο και ενωτικό κλίμα η συγκέντρωση όλων των υποψηφίων συμβούλων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Ενώνουμε τη Δράμα.


Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Δράμας - Χριστόδουλος Μαμσάκος, προσκάλεσε όλους τους υποψηφίους Συμβούλους (εκλεγμένους και μη), των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2014, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης "Ενώνουμε τη Δράμα", στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, σε μία Σύσκεψη - Ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν τη Διοίκηση του Δήμου Δράμας.

Ο Δήμαρχος Δράμας - Χριστόδουλος Μαμσάκος, ενημέρωσε για τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε το διάστημα μετά από τις εκλογές, για τον τρόπο που θα διοικήσει τον Δήμο, για πρωτοβουλίες που ανέλαβε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, για επενδυτικές πρωτοβουλίες που επιδιώκουν την εξομάλυνση της ανεργίας και γενικά για θέματα που ο Δήμος Δράμας πρέπει να ασχοληθεί, για να λύσει τα χρόνια προβλήματα της πόλης μας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ανακοίνωσε ότι μετά από συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατάφερε να παραχωρηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εκθεσιακός χώρος σε κεντρικό σημείο της έκθεσης για την προβολή της "Ονειρούπολης" κατά την διεξαγωγή της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από 06 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ όλων ο Δήμαρχος Δράμας - Χριστόδουλος Μαμσάκος στην αρχή της συζήτησης ανέφερε:

"Σήμερα αποδεικνύουμε σε όλους για ακόμη μία φορά πως η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Ενώνουμε τη Δράμα" συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο ζήλο την αγάπη μας για τον τόπο μας. 

Σήμερα αποδεικνύουμε για ακόμη μία φόρα πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ενώσουμε τη Δράμα και τους πολίτες της χωρίς αποκλεισμούς και συμφέροντα. 
Όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. 
Ενωμένοι αρχίσαμε το δύσκολο αγώνα για την ανατροπή του κακού παρελθόντος και μαζί ακόμα πιο δυνατοί και αγαπημένοι θα συνεχίσουμε.

Είμαι πολύ τυχερός που έχω όλους εσάς στο πλευρό μου και να ξέρετε ότι όλοι εσείς οι συνεργάτες μου θα είστε αυτοί που θα αλλάξουμε τη Δράμα.

Τη μεγάλη νίκη της Παράταξής μας την οφείλουμε αποκλειστικά στις Δραμινές και στους Δραμινούς τους οποίους ευχαριστήσαμε και ευχαριστούμε από την αρχή για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να προσφέρουμε για τον τόπο μας.

Αυτή η αγάπη σας, η εμπιστοσύνη των Δραμινών στο πρόσωπό μου αλλά και στα πρόσωπα όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, μας γεμίζει με αισιοδοξία αλλά ταυτόχρονα με πολλές ευθύνες.

Δεσμευτήκαμε απέναντι σε όλους τους πολίτες, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς, πως από  την 1η Σεπτεμβρίου 2014 που θα αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου,  θα έχουμε στο επίκεντρο ΠΑΝΤΑ τον πολίτη.

Δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε η Δημοτική Αρχή  όλων των Δραμινών και ο Δήμος και οι υπηρεσίες  του θα είναι στην διάθεση ΟΛΩΝ.

Δεσμευτήκαμε πως δεν θα απογοητεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις  για το καλό του τόπου μας.

Δεν θα διστάσω να συγκρουστώ με συμφέροντα και με τα κακώς κείμενα που μπορεί να λιμνάζουν από το παρελθόν.

Δεσμευτήκαμε για την εποικοδομητική συνεργασία  με όλες της παρατάξεις των αντιπολιτεύσεων.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία ΟΛΟΙ αρμονικά, για να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές στο Δήμο μας.

Ενώσαμε τη Δράμα, τις Δραμινές και τους Δραμινούς."


Από το Γραφείο Τύπου