21 Αυγ 2014

Οριστικά στη Γ΄ Εθνική η Δόξα!

Αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League δήλωσε η Δόξα Δράμας, παρά το… παραθυράκι αισιοδοξίας που είχε διαφανεί τις τελευταίες ημέρες. . Έτσι, λοιπόν, μία ακόμη ιστορική ομάδα της Βόρειας Ελλάδας είναι έτοιμη να αποχαιρετίσει τις επαγγελματικές κατηγορίες, σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του δ.σ. της προσωρινής...


...διοίκησης της Δόξας, που πλέον σε συνεργασία με τον γυμναστικό σύλλογο θα κινηθούν οι διαδικασίες για να αγωνιστεί η ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Π.Α.Ε. “Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ” αποφάσισε να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επίσης και την έναρξη συζητήσεων, σε συνεργασία με το Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, για τον ορισμό διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αναλάβει τη δήλωση συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, καθώς επίσης και όλη την ευθύνη για τη νέα αρχή της ΔΟΞΑΣ μας.

Η διοικούσα επιτροπή θα αφορά πρόσωπα, τα οποία δεν είχανε στο παρελθόν καμία εμπλοκή με τα διοικητικά της Π.Α.Ε. αλλά και του Γ.Σ.. Οι συζητήσεις ξεκινούν από σήμερα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί , οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, να αναλάβουν το τιμόνι της ιστορικής μας ΔΟΞΑΣ για μια νέα αρχή, σε νέες βάσεις, με αποκλειστική συνεργασία των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς και του Π.Σ. ΔΟΞΑ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ.


Η προσωρινή διοίκηση μετά τις συνομιλίες-διεργασίες θα δηλώσει παραίτηση και θα υπογράψει υπόμνημα στήριξης στο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και στη διοικούσα επιτροπή που θα προκύψει, για να “χτίσουμε” ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη νέα ΔΟΞΑ».