3 Ιουν 2014

Τρεις νέες συμφωνίες συμβολαιακής γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς-αφορούν παραγωγούς Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης-‘Εβρου

Σε τρεις νέες συμφωνίες για προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας προχωρά η τράπεζα Πειραιώς με την εταιρία «GF Energy», με την «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Α.Ε.Σ. Α.Ε.» και με την εταιρία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Λιβαδειάς Ευστάθιος Αγγελούσης Α.Ε.».


Η πρώτη αφορά αφορά σε παραγωγούς καλλιέργειας ηλίανθου των νομών Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου και αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την  πώληση του τελικού προϊόντος από την εταιρεία.

Η δεύτερη αφορά σε παραγωγούς βάμβακος των νομών Βοιωτίας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Φθιώτιδας και στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η τρίτη αναφέρεται στην συμφωνία της Πειραιώς με την «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Α.Ε.Σ. Α.Ε.» και απευθύνεται σε παραγωγούς σταφίδας των  Νομών  Κορινθίας και  Αχαΐας.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα της σταφίδας, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω Οργάνωση.


Πηγή: newmoney.gr