19 Φεβ 2015

Το ΚΙΝΗΜΑ Δράμας για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

Η επιλογή του καθηγητή της επανίδρυσης του πελατειακού κράτους, του υπερ-υπουργού της πιο μοιραίας περιόδου Καραμανλή για την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ως υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενσαρκώνει το πολιτικό τέχνασμα της δήθεν συναίνεσης που επιδιώκει.


Είναι να αναρωτιέται κανείς, μέχρι πού μπορεί να φτάσει η υποκρισία, την ίδια ώρα μάλιστα, που η κυβέρνηση μάς έχει ενημερώσει ότι, θα ζητήσει να διερευνηθεί πώς φτάσαμε στο μνημόνιο.

Ο Α. Τσίπρας, ενώπιον της επερχόμενης "κωλοτούμπας" σχετικά με την επέκταση της δανειακής σύμβασης, βρίσκει "πλάτη" στην καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, με στόχο να δομηθεί ένα νέο πολιτικό, δικομματικό σκηνικό, με τη συμφωνία να απαλλάσσεται ο Κ.Καραμανλής από την κατηγορία περί χρεοκοπίας της χώρας.

Με αίσθημα βαθειάς απογοήτευσης ως ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών εκτιμούμε πως δε λείπουν οι προσωπικότητες, εντός και εκτός πολιτικής που θα μπορούσαν, σε μια κρίσιμη στιγμή, να συμβολίσουν την ενότητα, την αναγέννηση, την εντιμότητα, την πρόοδο, την παιδεία, τον πολιτισμό. Των αξιών δηλαδή, που έχουμε ανάγκη για τη ριζική επανεκκίνηση της δημοκρατίας μας, και τις οποίες, ισχυρίζεται ότι εκφράζει η σημερινή Αριστερά.

Από το Γραφείο Τύπου

www.facebook.com/pages/Κίνημα-Δημοκρατών-Σοσιαλιστών-Δράμας/
http://tokinima-drama.blogspot.gr/