3 Ιουν 2014

Ανακοίνωση Σκακιστικού Ομίλου Δράμας

Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο 31 Μαΐου στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας για να κλείσουμε μια ακόμα εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη μάθηση και παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς ήταν και είναι ότι τα παιδιά όχι μόνο έμαθαν ολοκληρώνοντας όλη τη προβλεπόμενη ύλη, αλλά και ότι πέρασαν μια χρονιά ευχάριστα και δημιουργικά αποκτώντας σκακιστικές εμπειρίες και κάνοντας νέους φίλους.


Και φέτος τα παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα του συλλόγου μας διακρίθηκαν σε τοπικούς αλλά και σε πανελλαδικούς αγώνες. Πολλά παιδιά βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα στους Μαθητικούς Σκακιστικούς Αγώνες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και στην 15αδα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι.

Η εκδήλωση ολοκλήρωσης των μαθημάτων σκακιού περιελάμβανε λύση ασκήσεων από την ύλη που διδάχτηκαν όλη τη χρονιά, απονομή διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά καθώς και δωρεά σκακιστικών βιβλίων.

Αυτό που μετράει τελικά είναι αυτό το χαμόγελο που βλέπουμε στα χείλη τους σε κάθε φωτογραφία. Αυτό είναι που μας κάνει να χαμογελάμε και εμείς παίρνοντας δύναμη για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την επόμενη χρονιά.

Τα γραφεία του συλλόγου (25ης Μαρτίου 2α  - έναντι κινηματογράφου Ολύμπια) θα είναι ανοιχτά όλο τον Ιούνιο κάθε Τετάρτη και Σάββατο μετά τις 4μμ για σκακιστικό παιχνίδι.


Σας ευχόμαστε καλό, δροσερό, ξεκούραστο καλοκαίρι  γεμάτο παιχνίδια.