20 Μαΐ 2014

ΔΗΜΑΡ: Τώρα ευρωεκλογές – η μάχη της Δράμας

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών τελείωσε. Η οργάνωση Δράμας της ΔΗΜΑΡ έδωσε δυναμικό παρών στις περιφερειακές εκλογές στηρίζοντας το συνδυασμό «Γνώση και Συνεργασία». Από αύριο όλα τα μέλη, τα στελέχη και οι φίλοι της ρίχνονται δυναμικά στη μάχη των ευρωεκλογών. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους Δραμινούς.


Να στηρίξει όλη η Δράμα την υποψηφιότητα ενός δικού μας ανθρώπου, του επί τρεις θητείες Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, που είναι και ο μοναδικός υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ για όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Με ομόφωνη απόφαση της ΔΗΜΑΡ Δράμας και του Περιφερειακού Γραφείου αυτής, προτάθηκε για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η υποψηφιότητα του Θεόφιλου και έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κ.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς. Για πρώτη φορά Δραμινός είναι υποψήφιος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος για το Ευρωκοινοβούλιο. Για πρώτη φορά οι εκλογές αυτές γίνονται με σταυροδοσία και μπορούμε να στείλουμε στην Ευρωβουλή αυτόν που επιθυμούμε και όχι όποιον επιλέγει η αθηνοκεντρική Ελλάδα.

Η μάχη αυτή δεν είναι μόνο του Θεόφιλου και της ΔΗΜΑΡ Δράμας, αλλά όλων των Δραμινών. Για τη Δράμα είναι η μητέρα των μαχών. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε τον τόπο και την Περιφέρειά μας, να μεταφέρουμε στην Αθήνα και στην Ευρώπη τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας, τις ελπίδες και τα όνειρά μας.

Καλούμε όλους τους Δραμινούς να συμμετάσχουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας σε αυτό τον ευγενή αγώνα που αφορά όλη τη Δράμα, όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, όλη τη Χώρα μας, για μια άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της προόδου, της Ευρώπης των Λαών, που όλοι μας ονειρευόμαστε.



 Το Γραφείο Τύπου