20 Μαΐ 2014

Δήλωση Μελέτη Μαυρίδη και Κοινωνικής Συμμαχίας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας με την Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κ. Μελέτης Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαϊου 2014:


«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες Δραμινούς συμπολίτες μου που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την συγκινητική προσπάθειά τους σε αυτή την προεκλογική περίοδο και για το αποτέλεσμα που πετύχαμε.

Στις Περιφερειακές Εκλογές κάποιοι συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην κάλπη με πολιτικά ή και συναισθηματικά κριτήρια. Είμαι βέβαιος ότι με τους περισσότερους από αυτούς θα ανταμώσουμε σε λίγες ημέρες. Η επιλογή πλέον δεν μπορεί να αφορά τίποτε άλλο παρά μόνο τη Δράμα και το μέλλον της.

Διαβεβαιώνω όλους τους Δραμινούς συμπολίτες μου ότι η δημιουργική σύνθεση όλων των δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας συνεχίζεται με έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη της Δράμας».

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ευχαριστούμε θερμά τους 97.000 συμπολίτες μας, που στις εκλογές της 18ης Μαΐου εμπιστεύτηκαν την Κοινωνική Συμμαχία και ανανέωσαν την εντολή τους για τη συνέχιση του έργου μας, πιστεύοντας στην μόνη πραγματικά αδέσμευτη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρόταση.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους μας και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Στο εκλογικό αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής καταγράφεται ξεκάθαρα μια προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία που μπορεί και πρέπει να πάρει στα χέρια της το μέλλον της Περιφέρειάς μας για τα επόμενα 5 χρόνια, απέναντι σε μια δήθεν ανεξάρτητη, συντηρητική παράταξη, που είναι ταυτισμένη με τις κυβερνητικές επιλογές που οδηγούν στη λιτότητα τη φτώχεια και την ανεργία.

Δικός μας στόχος ήταν και παραμένει η διασφάλιση της αναπτυξιακής πορείας της περιφέρειας μας, η συνέχιση και η ολοκλήρωση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, η αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας και των συμπολιτών μας, η βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής τους χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, η προστασία του Περιβάλλοντος και η βιώσιμη ανάπτυξη, η διεκδίκηση των δικαίων μας και η αντίδραση στις κεντρικές επιλογές που μας οδηγούν στην οπισθοδρόμηση.

Ζητούμε από όλους  τους πολίτες, την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στην πρώτη Κυριακή, να προσέλθουν δυναμικά στις κάλπες για να διασφαλίσουν την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και προοδευτική αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας και να αποτρέψουν την μετατροπή της σε εργαλείο στήριξης και εφαρμογής των κεντρικών πολιτικών. 

Από το Γραφείο Τύπου
Της Κοινωνικής Συμμαχίας
Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Άρης Γιαννακίδης