15 Μαΐ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα» Ο επίλογος μιας τραγωδίας…….

Μπαλώματα, κουρέματα, πρόχειρες κατασκευές,  άπειρες τρύπες που ανοίγουν από το πουθενά και όλη η Δράμα τυλιγμένη σε μια κόκκινη κορδέλα, είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της Δράμας.


Κύριοι της νυν Δημοτικής Αρχής λίγη ντροπή δεν σας έμεινε; 

Κάνοντας έργα του τελευταίου δευτερολέπτου νομίζετε ότι μπορείτε να υφαρπάξετε ξανά την ψήφο των δημοτών; αυτός είναι ο σεβασμός σας προς τους δημότες;

Η κοροϊδία σας δεν έχει τέλος.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνετε για να πείσετε τους Δραμινούς πως είστε η δημοτική αρχή των έργων πέφτει στο κενό.  Εκτός βέβαια  αν εννοείτε πως είστε η δημοτική αρχή της τσαπατσουλιάς, της προχειροδουλειάς και των μεγάλων ψεμάτων.

Ένα να ξέρετε όμως.

Οι πολίτες σας έμαθαν.

Ξέρουν πια ποιοι είστε, τι πρεσβεύετε και ΠΟΥ αποσκοπείτε.

Ξέρουν πια ότι είστε η Δημοτική Αρχή των ολίγων, των συμφερόντων των κολλητών σας, των ημέτερων σας, όσων σας στηρίζουν.

Για τους υπόλοιπους καρφάκι δεν σας καίγετε… φυσικά!

κ. Χαρακίδη, συνεχίστε να τάζετε δουλειές, συνεχίστε να μοιράζετε πέρα δώθε καρότσες με αμμοχάλικα, συνεχίστε να σκορπάτε υποσχέσεις ή ότι άλλο θέλετε και ξέρετε εσείς…. Την ήττα σας δεν μπορείτε πια να την ανατρέψετε.

Οι δημότες πια ξέρουν, σας ξέρουν, σας έμαθαν, έμαθαν τα καμώματα σας. Οι μάσκες έπεσαν. Τώρα πια οι Δραμινοί είδαν το πραγματικό σας πρόσωπο.   



Από το Γραφείο Τύπου