13 Μαΐ 2014

«Ενώνουμε τη Δράμα»: Συγχαρητήρια στους αθλητές

Με αφορμή τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις  Δραμινών αθλητικών ομάδων, αθλητριών και αθλητών σε διάφορα αγωνίσματα, η παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις των ομάδων και τις οικογένειες τους.


Ο Δήμος Δράμας οφείλει να στηρίζει όλες ομάδες και όλα τα σωματεία , χωρίς να γίνονται διακρίσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος δεσμεύεται απέναντι σε όλη την αθλητική κοινότητα του Δήμου μας ότι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα και τα προβλήματα του χώρου.

Ως η αυριανή Δημοτική αρχή δεσμευόμαστε πως τον χώρο του αθλητισμού  θα τον αντιμετωπίσουμε με την δέουσα προσοχή, καθώς με καλά  μελετημένες κινήσεις μπορούμε να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τις ομάδες και τους αθλητές μας.  

Χρειάζεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την ουσιαστική βελτίωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και να κατασκευαστούν νέες υποδομές όπου χρειάζεται για να μπορούν να προπονούνται  όλοι οι αθλητές, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο τομέας του αθλητισμού μπορεί να επιφέρει πολλαπλά οφέλη για τη Δράμα.

Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους παρακάτω συλλόγους:

Την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Αμαζόνες» για την σπουδαία  διάκριση της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Την ομάδα Χάντμπολ «Δράμα ‘86» που κατάφερε να ανέβει στην κατηγορία Α’1.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομαδικών αθλημάτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου λυκείων Δράμας.

Τις αθλήτριες και τους αθλητές του στίβου, της σκοποβολής και του υγρού στίβου για τις πολλαπλές διακρίσεις που πέτυχαν σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η νέα γενιά της Δράμας αξίζει πολλά μπράβο.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας.


Από το Γραφείο Τύπου