15 Μαΐ 2014

Μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας στην Κεντρική ομιλία της «Περιφερειακής Αναγέννησης»

Παρουσία εκατοντάδων Δραμινών, οι επικεφαλείς της «Περιφερειακής Αναγέννησης» ο υπ. Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης και ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αργύρης Πατακάκης έστειλαν μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας προς όλους τους Δραμινούς το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαΐου, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Δράμας.


Απευθυνόμενοι στο ακροατήριο, το οποίο γέμισε ασφυκτικά τους χώρους του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ, ανέλυσαν το πρόγραμμα της «Περιφερειακής Αναγέννησης» για τη Δράμα. Το πρόγραμμα, το οποίο συντάχθηκε μέσα από τη συνεργασία πολλών ανθρώπων, αλλά και σωματείων, αφουγκράστηκε τις αγωνίες και σεβάστηκε τη γνώση ανθρώπων, από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της περιοχής μας. Των ανθρώπων της βιοπάλης, της επιστήμης, της αγροτιάς, που αποδεδειγμένα αγαπάνε αυτόν τον τόπο.


Γνωρίζοντας πως όλοι μας έχουμε κουραστεί από τα μεγάλα λόγια, δίχως υπερφίαλες και κενού περιεχομένου υποσχέσεις, ο Γιώργος Παυλίδης και ο Αργύρης Πατακάκης, μετέδωσαν σε όλους τους παρευρισκομένους, τη σιγουριά, πως θέλουν και μπορούν να υλοποιήσουν όλα αυτά τα οποία αξίζουμε μέσα από σκληρή και σοβαρή δουλειά.