16 Μαΐ 2014

«Πόλη + Ζωή»: Οι Δραμινοί μίλησαν: «Η Δράμα έχει δήμαρχο»

Χιλιάδες Δραμινοί, κατέκλεισαν το βράδυ της Παρασκευής την οδό μπροστά στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πόλη + Ζωή», στέλνοντας το μήνυμα ότι η Δράμα δε μπορεί πια να γυρίσει πίσω.


Ο Δήμαρχός μας, Κυριάκος Χαρακίδης, είναι αυτός που έχει τις γνώσεις, τη θέληση και την εμπειρία να οδηγήσει την πόλη μας, την πόλη της ζωής μας, στο 2020. Αυτός που ξέρει, μπορεί και γνωρίζει το πώς θα οδηγήσει τη Δράμα μας στην κορυφή.

Η παράταξη «Πόλη + Ζωή» δημιουργήθηκε για να γίνει πρωτοπόρα. Κι έγινε. Τα τρία αυτά χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Δράμας, έφεραν αλλαγή στην πόλη μας.

Περάσαμε από την απάθεια, στην ενέργεια και τη δράση. Από την απλή διεκπεραίωση, στους υψηλούς στόχους και τις φιλόδοξες προσδοκίες. Από τα πολλά παχιά λόγια, στα μεγαλόπνοα έργα ουσίας. Από τον συμβιβασμό και την παθητικότητα, στο ανήσυχο πνεύμα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Οι άνθρωποι της παράταξής μας, δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και με περισσότερη όρεξη. Έχουν σχέδιο για τη Δράμα. Έχουν πρόγραμμα για τη Δράμα. Έχουν όραμα για τη Δράμα. Συνεχίζουν ν’ αλλάζουν τη Δράμα.

Συνεχίζουν να διεκδικούν δυναμικά για την πόλη μας, όσα δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε «Πόλη + Ζωή». Ψηφίζουμε Κυριάκο Χαρακίδη.

Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4