9 Μαΐ 2014

Επισκέψεις υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μελέτη Μαυρίδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας επισκέφθηκε ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Δράμας με την Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κ. Μελέτης Μαυρίδης συνοδευόμενος από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης.


Στη συζήτηση που ακολούθησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δράμας, κ. Γιώργο Καϊπάκη, ο κ. Μαυρίδης εξήρε το έργο των ανθρώπων της υπηρεσίας,  ενώ συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Δράμας στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιάρθρωσης του χώρου από την κεντρική εξουσία.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαυρίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δράμας με την Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας όπου έγιναν δεκτοί από τον Διοικητή κ. Μάριο Αποστολίδη με τον οποίο συζήτησαν θέματα που απασχολούν την υπηρεσία, υπερτονίζοντας αμφότερες οι πλευρές, την αυτοθυσία με την οποία επιτελούν το έργο τους οι άνθρωποι της υπηρεσίας.

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση οφείλει να στηρίξει τον τομέα προστασίας του πολίτη με κάθε τρόπο και η Κοινωνική Συμμαχία για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεσμεύεται ότι θα το κάνει.



Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού