27 Μαρ 2014

ΞΑΝΘΗ: Θείος βίασε 5χρονη σε τουαλέτα τζαμιού

Τον Αύγουστο του 2010, 5χρονη βιάστηκε στις τουαλέτες τζαμιού στη Γλαύκη της Ξάνθης, με τους δράστες -όπως είχε καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης- να μην τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.


Δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» ύστερα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ανέδειξε την υπόθεση. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, ως δράστες προσδιορίστηκαν ο κουνιάδος της-αδελφός του πατέρα της ανήλικης- ο ανήλικος γιος του, κι ένας επίσης ανήλικος φίλος του-.

Οι δράστες όπως διαπιστώθηκε βίασαν με αγριότητα και σαδισμό την ανήλικη (αναφέρεται και χρήση ξύλινων αντικειμένων) οπως διαπιστώνει στην έκθεση του ο ιατροδικαστής καθώς και παιδοψυχολόγος η οποία εξέτασαν την ανήλικη (02/2011).

Με Δικαστική απόφαση η μητέρα με τα δυο ανήλικα παιδιά της, αποφασίστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας στη Γλαύκη και να εγκατασταθούν στον οικισμό της Καλλιθέας στην Ξάνθη, με τα έξοδα ενοικίου #150€# ηλεκτροδότησης και ύδρευσης να καταβάλλονται από την Πρόνοια. Ενώ η μητέρα εργαζόταν ως καθαρίστρια στον νοσοκομείο της πόλης. Ωστόσο όπως κατήγγειλε η γυναίκα στον "Μ" η Πρόνοια διέκοψε τις παροχές, με την ίδια να αδυνατεί να καλύψει τα πάγια έξοδα.

Για την υπόθεση κατατέθηκε ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης στη Βουλή με αναφορά στο δημοσίευμα του τοπικού Τύπου. Ο αρμόδιος Υπουργός, διαβίβασε έγγραφο από το οποίο προκύπτει η Δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.


Πηγή:maxitisthrakis.blogspot.gr