1 Σεπ 2011

Αραβίδης και Σέρεμετ στη Δόξα Δράμας


Την πρώτη φιλική νίκη πήρε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του Αγίου Αθανασίου. Για τους «Μαυραετούς» σκόραραν οι Πέτρος Τοπούζης, Λεάντρο Κάπελ και ο Βάντερσον, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να τονίζει μετά το ματς: «Η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και θα δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει να μας έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος, απλώς περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις».
Η σύνθεση της Δόξας: Θεοδωρόπουλος, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Βέρτζος, Λεάντρο, Λίμα, Νιάρος, Έρος, Κάπελ, Βάντερσον και Τοπούζης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Κουμπρόγλου, Δημητριάδης, Τσιτατσέλης, Τουγκελίδης, Αμανατίδης και Μαρκόπουλος.

Υπέγραψαν Έρος, Σέρεμετ και Αραβίδης!
Στο μεταγραφικό μέτωπο, παίκτης των Δραμινών και επίσημα έγινε την Τετάρτη ο 31χρονος Ούγγρος μέσος, Γκαμπόρ Έρος, ενώ την επιστροφή του στους "μαυραετούς" οριστικοποίησε και ο Ντίνο Σέρεμετ, που έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Τέλος, η Δόξα έκανε την έκπληξη, με την απόκτηση του 24χρονου φορ Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος νωρίτερα την ίδια μέρα αποδεσμεύτηκε από τον Άρη. Ο Αραβίδης έχει αγωνιστεί και σε Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα.

Πηγή: mikriliga