21 Οκτ 2013

Tο κινητό πολυϊατρείο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη της Δράμας

Με πρωτοβουλία του Δήμου της Δράμας και τη συνεργασία του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου της Δράμας, το  κινητό πολυϊατρείο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»  βρίσκεται από το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και  για μία εβδομάδα στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης μας.


Πρόκειται για μία δράση στο πλαίσιο της σειράς πρωτοβουλιών του Δήμου Δράμας για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας και προληπτικής ιατρικής προς τους συμπολίτες μας. Στην διάρκεια της παραμονής του κινητού πολυϊατρείου θα παρέχονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά και τους μαθητές των σχολείων. Από το κινητό πολυϊατρείο και τη Δραμινή Ιατρική Κοινότητα, θα παρέχονται υπηρεσίες που σχετίζονται με την οδοντιατρική, την οφθαλμολογική, την ΟΡΛ και την Παιδιατρική.

Σε δήλωσή του για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο  Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε: «Αποδεικνύεται ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και γενικότερα την Ιατρική Κοινότητα της Δράμας για τη συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο μας. Χάρη σε αυτήν επιτυγχάνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μιας και η προληπτική ιατρική είναι το βασικότερο στοιχείο για την διαφύλαξη της υγείας μας.

Οι συνεχείς συνεργασίες που πραγματοποιεί ο Δήμος της Δράμας, στην ίδια κατεύθυνση, έχουν αγκαλιαστεί τόσο από την ιατρική κοινότητα όσο και από τους συνδημότες μας που σπεύδουν να αξιοποιήσουν αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες. Αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσουμε προσφέροντας αυτές τις απαραίτητες υπηρεσίες στους συνδημότες μας».



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ