21 Οκτ 2013

Ο Δήμος Δράμας πέτυχε να προχωρήσουν οι προσλήψεις επιτυχόντων της προκήρυξης του 2009 δίνοντας διέξοδο εργασίας σε νέους επιστήμονες

Μετά από οργανωμένη προσπάθεια τριών περίπου ετών  και μετά την συνάντηση του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δήμος της Δράμας  πέτυχε να ενεργοποιήσει τον οριστικό πίνακα των επιτυχόντων της προκήρυξης  του 2009 που αφορούσε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο της Δράμας.


Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε η κατανομή του προσωπικού στο Δήμο της Δράμας. Συγκεκριμένα Δύο (2) άτομα του κλάδου ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, ένα (1) άτομο του κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ένα (1) άτομο του κλάδου ΠΕ6 Τοπογράφων Μηχανικών και ένα (1) άτομο του κλάδου ΤΕ13 Τεχνολογίας Γεωπονίας (Αρχιτεκτονικής Τοπίου) και ενός (1) δικηγόρου με έμμισθη εντολή. Οι προσλήψεις τους στο Δήμο θα ολοκληρωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.  

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «θέλω να εκφράσω την  ικανοποίηση μου, διότι εντάσσονται στην αγορά εργασίας  αρχικά πέντε νέοι πτυχιούχοι και ελπίζουμε σύντομα και  οι υπόλοιποι επιτυχόντες  των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ του διαγωνισμού του 2009. 

Σημαντικό γεγονός βέβαια είναι ότι  ο Δήμος της Δράμας  ενισχύει την Τεχνική του Υπηρεσία με στόχο την ένταξη και χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά κονδύλια ακόμη περισσότερων μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας».



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ