30 Σεπ 2013

Πρωτιά για το Δήμο Δράμας στη δια βίου μάθηση!

Ο Δήμος Δράμας πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά επενδύοντας στη Κοινωνία της Γνώσης. Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Δράμας κατέχει τη πρώτη θέση πανελλαδικά στα προσφερόμενα τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, ξεπερνώντας τα 60...


...μέχρι στιγμής, ενεργοποιημένα τμήματα.


Τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα εθνικής εμβέλειας του Κ.Δ.Β.Μ. περιλαμβάνουν θεματικές ενότητες οικονομίας και επιχειρηματικότητας, ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος, Νέων Τεχνολογιών, γλώσσας και επικοινωνίας, κοινωνικών δεξιοτήτων και δράσεων, πολιτισμού και τέχνης και απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες.

Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί τους συνδημότες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο ξεκίνημα του Κ.Δ.Β.Μ. και υπόσχεται στη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους 2013 – 14 την έναρξη επιπλέον τμημάτων μάθησης ενηλίκων. Το Κ.Δ.Β.Μ. εδρεύει στη διεύθυνση 1ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη γωνία και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2521058313.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,  με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Eθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

                        

1 ΣΧΟΛΙΑ:

ΒΕΤΟΣ είπε...

Ε ΚΑΠΟΥ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ!