24 Απρ 2013

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από και προς το Νοσοκομείο


Ο Δήμος Δράμας ενημερώνει τους δημότες ότι λόγω των εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος από το έργο αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων του Δικτύου ύδρευσης ζώνης 1, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων…


…από την διασταύρωση της περιφερειακής οδού με την οδό Δράμας – Μοναστηρακίου έως τη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Εθνικής Αντιστάσεως, από την Τετάρτη 24-04-2013 έως και την Παρασκευή 26-04-2013.
     
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας θα διεξάγεται από την Β’ (ανατολική) είσοδο του Νοσοκομείου.
     
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το Μοναστηράκι Δράμας θα διεξάγεται από τις εξής οδούς: Ακροπόλεως – Γέφυρας Παπάδων – Επιδαύρου – Πλατεία Πέντε Δρόμων – Λεωφόρου Στράτου – Περιφερειακός – Μοναστηράκι.
     
Η υλοποίηση του έργου αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης γίνεται προς όφελος όλων των συμπολιτών μας και διασφαλίζει καλύτερη  ποιότητα στο νερό που πίνουμε. Κατά συνέπεια τα όποια προβλήματα από την εξέλιξη των έργων είναι παροδικά και  αποτελούν μικρή μόνο παρένθεση,  σε σύγκριση με την χρησιμότητα και τα οφέλη του νέου δικτύου ύδρευσης.
     
Ο Δήμος Δράμας ζητά την κατανόηση των συνδημοτών μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των περιοχών από όπου περνάει το έργο, για την ταλαιπωρία που  προκαλούν στους ρυθμούς της πόλης τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που είναι σε εξέλιξη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ