17 Δεκ 2012

Δεν ξανάγινε ! Όλη η Ελλάδα συναντήθηκε την Κυριακή στην Ονειρούπολη


Η μεγάλη συναυλία των VEGAS συνέπεσε με μία απίστευτη προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και τις βαλκανικές χώρες την Κυριακή.


Με ΙΧ αυτοκίνητα αλλά και οργανωμένες εκδρομές άνθρωποι κάθε ηλικίας χάρηκαν το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δώρο που προσφέρει η παραμυθένια πολιτεία. Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία, γέμισαν την έξοδο της Δράμας προς Θεσσαλονίκη και τα ΙΧ αυτοκίνητα σε όλη την διάρκεια της ημέρας σχημάτιζαν ατελείωτα καραβάνια με προορισμό την πολιτεία του Αι Βασίλη.

Δεκάδες επισκέπτες από τη Βουλγαρία, την Τουρκία και άλλες χώρες έκαναν το Χριστουγεννιάτικο όνειρο ακόμη πιο μαγικό. Η πρωτοφανής προσέλευση επισκεπτών έδωσε πραγματικά φτερά στην Ονειρούπολη που συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της Χριστουγεννιάτικης μαγείας για ένατη συνεχόμενη χρονιά.


Οι VEGAS  μας παρέσυραν σε μία βραδιά με πολύ κέφι και επιτυχίες από τη σύγχρονη Ελληνική μουσική και μάγεψαν με τις ερμηνείες τους πολλές χιλιάδες φίλους τους από όλη την Ελλάδα που συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Ονειρούπολη σε ένα μοναδικό   Live…