9 Ιουλ 2012

Αστυνομικός σε ρόλο... εισπράκτορα!


Ένα πρωτοφανές γεγονός για τα δεδομένα της πόλης της Κομοτηνής συνέβη πριν λίγες ημέρες...

Ζευγάρι Κομοτηναίων που έφευγε από το σπίτι του για τη δουλειά, κατήγγειλε πως δέχθηκε την επίθεση ενόπλου αστυνομικού ο οποίος προφανώς “στρατοπέδευε” στο σημείο επί ώρα, μέχρι να βγουν οι ίδιοι έξω. Εκεί όρμηξε στο ζευγάρι μαινόμενος και εμφανώς εκτός κάθε ελέγχου πέραν των χυδαίων ύβρεων και απειλών κατά της ζωής τους κουνούσε επιδεικτικά τη θήκη με το όπλο την οποία έφερε μαζί του...


Το συμβάν έληξε γρήγορα ενώ ο ίδιος ο αστυνομικός εξαφανίστηκε αμέσως από το σημείο του συμβάντος πριν προλάβουν και κληθούν οι αστυνομικές δυνάμεις. Στη συνέχεια το ζευγάρι των Κομοτηναίων ενημέρωσε τόσο τις προϊστάμενες αρχές του αστυνομικού όσο και τις αρμόδιες αρχές και ακολούθησε αναζήτηση του.

Η συνέχεια δόθηκε λίγες ώρες αργότερα σε γραφείο ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας ο οποίος και ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση. Εκεί προσήλθε τόσο το ζευγάρι, όσο και ο νταής αστυνομικός με εμφανώς κατεβασμένα τα αυτιά αυτή τη φορά, όπως διέρρευσε από παρευρισκόμενους. Αν και η συζήτηση ξεκίνησε πολιτισμένα, οι φωνές και η ένταση δεν άργησαν να έρθουν με όλο το αστυνομικό μέγαρο να παρακολουθεί θέλοντας και μη το reality show!

Το ζευγάρι κατήγγειλε πως ο εν λόγω αστυνομικός λειτουργεί ως “εισπράκτορας” ιδιωτικής εταιρείας, τους ζητάει με αναίδεια τα ποσά που ισχυρίζεται πως χρωστάνε στην εν λόγω εταιρεία και μάλιστα τους προσβάλει για αυτό τον λόγο μπροστά σε τρίτους πράγμα που όπως κατήγγειλαν παραβιάζει τα προσωπικά τους δεδομένα. Μάλιστα ενώ τους παρενοχλούσε για μήνες, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στην συνέχεια και όταν η ιδιωτική αυτή εταιρεία κατόρθωσε τελικά να βγάλει τον λογαριασμό, αποδείχτηκε πως τόσο η εταιρεία, όσο και ο εν λόγω “εισπράκτορας” – αστυνομικός είχαν πρόβλημα με την απλή αριθμητική αφού σύμφωνα με τα χρήματα που το ζευγάρι είχε πληρώσει η διαφορά τους ήταν μόνο 1 ευρώ!