8 Ιουλ 2012

Δραμινός κλέφτης συνελήφθη στις παραλίες της Καβάλας


Ένας 33χρονος από τη Δράμα συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής, στην Πέραμο Καβάλας, από αστυνομικούς για διακεκριμένες κλοπές. 


Συγκεκριμένα, ο 33χρονος νωρίτερα είχε κλέψει από καφετέρια στην Πέραμο μία τσάντα, η οποία περιείχε 95 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα, έγινε όμως αντιληπτός από θαμώνες, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές. 

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 338 ευρώ, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, 1 δερμάτινο πορτοφόλι και 1 τσάντα. Σε έρευνα που επακολούθησε στο σπίτι του δράστη, σε χωριό της Δράμας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 1 υπολογιστής τσέπης, 1 φωτογραφική μηχανή, 2 κινητά τηλέφωνα, 3 ασημένια κοσμήματα, ένα κουτί που περιείχε 14 κάρτες μνήμης για κινητά τηλέφωνα, 1 τσαντάκι που περιείχε μια ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης ζαχάρου και 1 ζευγάρι γυαλιά.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι την ίδια μέρα είχε κλέψει από Ι.Χ.Ε. στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 30 ευρώ. Επίσης στη Νέα Πέραμο Καβάλας, είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο ενός 38χρονου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάρει από εστιατόριο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, έναν υπολογιστή τσέπης αξίας 1.100 ευρώ. Ακόμη, από καφετέρια, στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, έκλεψε ένα τσαντάκι με 180 ευρώ, ενώ από κατάστημα στις Κρηνίδες Καβάλας, με τη μέθοδο της απασχόλησης, είχε αφαιρέσει 80 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Ο 33χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.