13 Μαΐ 2012

Ο κ. Τσίπρας, πρώτος, έκανε τη δήλωση μετανοίας προς τους ξένους εταίρους. Η καταγγελία του μνημονίου έγινε επανεξέταση!!

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστος Αηδόνης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», και της ΕΤ3 «Σε Δεύτερη Ανάγνωση», στις σήμερα 12/Μαϊου, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Στη ΝΕΤ:


«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει διγλωσσία, στην επιστολή του ο κ. Τσίπρας προς τους ξένους εταίρους μιλά για επανεξέταση του Μνημονίου, ενώ εντός της Ελλάδας, μιλά για καταγγελία.

Ο κ. Δραγασάκης μιλά για επαναδιαπραγμάτευση.

Πρέπει στο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσουν επιτέλους τι θα λένε και τι θα κάνουν με το μέλλον της χώρας.

Καταγγελία του μνημονίου, τη στιγμή που η χώρα περνά τη χειρότερη οικονομική της κρίση, σημαίνει πτώχευση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καλέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για να βρεθεί λύση κυβέρνησης για τη χώρα και αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ρεσιτάλ ανευθυνότητας.»


Στην ΕΤ3:

Οι δηλώσεις του κ. Στρατούλη και του κ. Γλέζου, δημιούργησαν αναστάτωση, ανασφάλεια και τρόμο, σχετικά με όσα ανέφεραν πως θα δεσμεύσουν τις καταθέσεις των πολιτών.

Η προεκλογική ρητορεία του κ. Τσίπρα για καταγγελία του μνημονίου αποτελεί τη μέγιστη πολιτική «κωλοτούμπα», γιατί ενώ ζήτησε από τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά να υπογράψουν δήλωση «μετανοίας» προς τους ευρωπαίους εταίρους και δανειστές, πρώτος αυτός, έστειλε επιστολή μετανοίας στο εξωτερικό μιλώντας για επανεξέταση του μνημονίου!!!

Κρύβεται πίσω από το σενάριο της αριστερής κυβέρνησης.

Οι πολιτικές κορώνες δεν συμβάλλουν, αυτή τη στιγμή, τώρα που ακόμη αναζητείται λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Όσοι δεν υπηρετούν το σκοπό αυτό, είναι εθνικά επικίνδυνοι


Από το γραφείο τύπου

Χρήστου Αηδόνη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας