18 Μαρ 2012

Δόξα Δράμας : Πανιώνιος-Δόξα 2-0


Ο Πανιώνιος σκόραρε νωρίς δύο τέρματα και "καθάρισε" με 2-0 τη Δόξα Δράμας. Ασφαλής μπορούν να αισθάνονται πλέον οι "κυανέρυθροι", καταδικασμένοι οι Δραμινοί.


Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Καρσιώτης (Κορινθίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Κιουτζένης (Καβάλας)/ Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Αμπντουλάγεβ 31', Αραβίδης 49', Αμπουμπακάρι 69'

Η εικόνα του αγώνα:

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ακη Μάντζιου με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Αντούνες με ωραία εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για να έρθει ο Ντιμπαλά στο 13' να κάνει το 2-0. Στο ενδιάμεσο, ο Σιόβας είχε απωλέσει μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Κάπου εδώ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η καταδικασμένη Δόξα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πως να το κάνει όταν σε όλο το πρώτο μέρος είχε μόλις μία τελική;

Μία από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο να πιέζει, να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες και τη Δόξα να... παρακολουθεί το ματς. Οι "κυανέρυθροι" θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια σε αντίθεση με τη Δόξα που απείλησε μόλις μία φορά την εστία των γηπεδούχων έχοντας αποδεχθεί τη μοίρα της.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανιώνιος μπορεί πλέον να αισθάνεται πιο ασφαλής σε αντίθεση με τη Δόξα Δράμας που πρέπει να... γυρίσει η γη ανάποδα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Το κλειδί του αγώνα:

Με δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου, τα λόγια είναι περιττά. Ο Πανιώνιος "καθάρισε" από νωρίς το τρίποντο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Δόξα Δράμας.

MVP:

Ο Ντιμπαλά επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο αδύναμος κρίκος:

Με δύο τελικές σε όλο το ματς η Δόξα δεν πάει πουθενά. Ή μάλλον πάει Football League.

Contra.gr