22 Δεκ 2011

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΡΑΙΣΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ετοιμάζει κατάστημα πώλησης τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων στο κέντρο της Καβάλας


Η ανακαίνιση στο κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) Καβάλας, στην πόλη της Καβάλας, ολοκληρώθηκε.

Η εξωτερική εικόνα του κτιρίου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ύδρας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Κουντουριώτη, έχει αλλάξει πλήρως. Κι αυτό, χάρη στην παρέμβαση που έγινε και την επιλογή των χρωμάτων.

Στην είσοδο του κτιρίου, από την οδό Ύδρας, αλλά και στον ισόγειο χώρο, από την πλευρά της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, τοποθετήθηκαν κάποια σήματα. Πρόκειται, όπως πληροφορηθήκαμε, για το νέο σήμα που θα φέρουν στο εξής, όλα τα προϊόντα της Ε.Α.Σ. Καβάλας.

Επαναλειτουργία του ισόγειου καταστήματος

Η διοίκηση της Ε.Α.Σ. Καβάλας, επίσης, ετοιμάζεται να υλοποιήσει μία ακόμα ιδέα, η οποία αφορά στην επαναχρησιμοποίηση του ισόγειου χώρου. Στο χώρο αυτό, συγκεκριμένα, πρόκειται να λειτουργήσει ένα mini market αγροτικών προϊόντων, στο οποίο θα πωλούνται όλα τα πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα με ονομασία προέλευσης από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η λειτουργία του mini market εκτιμάται ότι θα αρχίσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα έχει σκοπό, αφενός την προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων και αφετέρου την αύξηση της κατανάλωσης τους από τους Καβαλιώτες.

Κωνσταντίνος Κοϊβέρογλου

Πηγή: www.k-tipos.gr