28 Νοε 2011

Δόξα Δράμας: Δηλωσεις Χαραλαμπίδη, Σοιλέδη, Μπριλλάκη

Στην φάση του γκολ που δέχτηκε η ομάδα του έμεινε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα της Δόξας από τον Λεβαδειακό.
«Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες που ήταν έξω από το πρωτάθλημα αρκετό καιρό. Και οι δύο διεκδίκησαν τους τρεις βαθμούς για να ξεχωρίσουν από το κάτω μέρος της βαθμολογίας», είπε αρχικά.


Σχετικά με την φάση του γκολ είπε: «Όπως είπα το παιχνίδι κρίθηκε από μία φάση. Εκεί χάσαμε την συγκέντρωση μας. Δεν πήραμε γρήγορα τις κατάλληλες θέσεις και από αυτή τη φάση χάσαμε το παιχνίδι. Πιέσαμε αλλά δεν ήρθε το γκολ. Σίγουρα θέλουμε δουλειά στην επίθεση και αυτό θα επιδιώξουμε από εδώ και πέρα».

Τέλος για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κατέληξε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ότι και να πάρουμε εκεί θα είναι κέρδος».

Σοιλέδης: Δε μας βγήκε το παιχνίδι

Στην ατυχία απέδωσε ο Άρης Σοϊλέδης, την ήττα που γνώρισε η Δόξα Δράμας με 1-0 από τον Λεβαδειακό.

Ο ποδοσφαιριστής των «μαυραετών», μιλώντας στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, δήλωσε: «Είχαμε μια άτυχη στιγμή, από μια στημένη φάση. Δεν δεχτήκαμε το πέναλτι και δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ από κόρνερ. Ήταν μια άτυχη στιγμή για μας. Σήμερα δεν μα βγήκε το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Έπρεπε να ρισκάρουμε.

Χρειαζόμασταν βαθμούς. Δεν πειράζει, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Πιστεύω να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις τα νίκη σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε από τιε δύο ομάδες που ουσιαστικά θα παλέψουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Η Λειβαδειά πήρε σήμερα τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, τους οποίους θέλαμε και εμείς πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Τώρα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Σίγουρα δεν θα πάμε για να χάσουμε. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Απλώς θα παίξω για την ομάδα που είμαι τώρα και πιστεύω να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Μπριλλάκης: Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος

Να ξεχάσουν τον άτυχο αγώνα με τον Λεβαδειακό ζήτησε έμμεσα από τους συμπαίκτες του στη Δόξα Δράμας,  Χάρης Μπριλάκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του, στην κάμερα της Nova.

Σχολιάζοντας την ήττα 1-0, από την ομάδα της Βοιωτίας, δήλωσε: «Ξέραμε ότι παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει τον ίδιο στόχο με εμάς.
  Περιμέναμε να γίνει δυνατό παιχνίδι όπως και έγινε. Σημασία έχει να μην μένουμε σε αυτό το λάθος που έγινε. Σημασία έχει να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, ώστε να συνεχίσουμε στα άλλα. Να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ότι περνάει δεν προλαβαίνουμε να το σκεφτούμε.

Έρχεται αμέσως το επόμενο, Κυριακή, Τετάρτη. Επειδή δεν είμαστε ομάδα την οποία θα μπορέσει να πάρει πάνω του, ένας, δύο παίκτες, για να την βοηθήσει με ατομικές προσπάθειες να κερδίσει ένα παιχνίδι, θέλουμε απ’ όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι το ίδιο, στην άμυνα και στην επίθεση, ώστε να πετύχουμε κάτι όλοι μαζί ομαδικό. Διαφορετικά είναι δύσκολα. Τώρα αν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, σίγουρα με τις επιστροφές των δύο παικτών και εφόσον γίνει ακόμα καλύτερα ο Χρήστος Αραβίδης, πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Χρειάζεται περισσότερη εμπειρία, αλλά αυτή αποκτάται μέσα από τα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι που περνάει κερδίζεις περισσότερη εμπειρία. Από κει και πέρα πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον, στα επόμενα παιχνίδια, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Σε όλα τα παιχνίδια αναζητούμε βαθμό ή βαθμούς. Είτε παίζουμε με τον Λεβαδειακό, είτε με τον Ολυμπιακό, τον ίδιο στόχο έχουμε. Να προσπαθούμε να μην χάσουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά δεν θα πάμε για να χάσουμε».


Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή:onsports.gr