20 Νοε 2011

Λευκή ισοπαλία για τη Δόξα Δράμας στην πρεμιέρα της με Πανιώνιο-βίντεο με δηλώσεις του κ. Χαραλαμπίδη

Σε ένα ματς που προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις, Δόξα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στο "Καυτανζόγλειο", στην επιστροφή των Δραμινών στα μεγάλα σαλόνια μετά από 16 χρόνια απουσίας. 

Μπορεί το ματς της Δόξας Δράμας με τον Πανιώνιο να ήταν εξ ορισμού ιστορικό για τους (τυπικά) γηπεδούχους καθώς ήταν το πρώτο τους στην μεγάλη κατηγορία μετά από 16 ολόκληρα χρόνια απουσίας, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να ξεχάστηκε από όσους το παρακολούθησαν με το που σφύριξε ο διαιτητής Σελίμος τη λήξη του. (drama-tika.blogspot.com)

Η νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια Δόξα είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της, με την κατοχή όμως αυτή να είναι ανούσια, ενώ στον αντίποδα ο Πανιώνιος παρουσιάσε ελάχιστα θετικά πράγματα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Οι "κυανέρυθροι" απείλησαν ουσιαστικά μόνο στο 15' με το πλασέ του Κούτσι που έφυγε άουτ, ενώ η μοναδική κλασική ευκαιριά για γκολ στο πρώτο 45λεπτο καταγράφηκε στο 29'.

Ο Κανακούδης εκτέλεσε φάουλ και η άμυνα του Πανιωνίου κόλλησε, όμως ο Βέρτζος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Ελευθερόπουλο να απομακρύνει σωτήρια με τα πόδια.

Δυστυχώς για τους θεατές της αναμέτρησης στο "Καυτανζόγλειο", το άσχημο θέαμα του πρώτου μέρους δεν παρουσίασε σχεδόν καμία βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, με το τέμπο να παραμένει τρομερά αργό και τις φάσεις άξιας αναφοράς μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το φιλμ του αγώνα


8': Ο Κανακούδης έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Σοϊλέδη, η μπάλα στα χέρια του Ελευθερόπουλου.

15': Ο Κούτσι έκανε το πλασέ, όμως δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι χωρίς να ανησυχήσει ο Σέρεμετ.

26': Μακρινό σουτ του Λίμα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29': Η μεγαλύτερη (και μοναδική) ευκαιρία για γκολ στο πρώτο μέρος. Εκτέλεση φάουλ από τον Κανακούδη και αδράνεια από τους παίκτες του Πανιωνίου στη μεγάλη περιοχή τους, ο Βέρτζος όμως δεν κατάφερε από πολύ κοντά να νικήσει τον Ελευθερόπουλο που απομάκρυνε με τα πόδια.

45': Ο Αναστασόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε (σωστά), αφού η μπάλα είχε βρει στο σώμα του Κουμόρτζι που ήταν σε θέση οφσάιντ.

63': Μακρινό σουτ του Αναστασόπουλου, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σέρεμετ.

Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο"
Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Παρατηρητής: Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Στεργιανός (71' Πιτσόκος), Μπριλλάκης, Βέρτζος, Κανακούδης, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Ψυχογυιός, Σοϊλέδης (90' Κατσικογιάννης), Βάντερσον, Λίμα (78' Τοπούζης)

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο (8' Αναστασόπουλος), Σάμαρης (71' Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Κουμόρτζι, Πετκάκης, Γουνδουλάκης (88' Κολοβός), Κούτσι

Κίτρινες: Βάντερσον (55'), Λεάντρο (85') / Κουμορτζί (27'), Αναστασόπουλος (41'), Τσότσαλιτς (90+2')

Κόκκινες: -

δείτε το βίντεο με τη δήλωση του κ. Χαραλαμπίδη, προπονητή της Δόξας, μετά το τέλος του ματς...



Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: sport24.gr