29 Οκτ 2011

Αναπτυξιακή Ροδόπης : Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου


Την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την EcoArt Band θα έχει το κοινό της παράστασης «Ντον Τζιοβάνι» του Μότσαρτ που θα μεταδοθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 στις 19:55, καθώς η εξαμελής  ορχήστρα από Κομοτηναίους καλλιτέχνες θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες στους ήχους που παράγουν τα μουσικά της όργανα που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά όπως είναι το χαρτί, το ύφασμα, η δερματίνη.

Με αφορμή τη συνεργασία της ορχήστρας με το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 11:00 θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Φουαγιέ του Μεγάρου ο Χρήστος Τσόνιας, ο πρώτος που έχει κατοχυρώσει παγκόσμια την πατέντα κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Γιάννης Νικολαϊδης και ο γενικός διευθυντής Στάθης Κεφαλίδης.

Την EcoArt Band αποτελούν οι:

Ενορχήστρωση διασκευή : Δημήτρης Σβυντρίδης
Κιθάρα : Δημήτρης Σβυντρίδης
Πιάνο - πλήκτρα και φωνή : Φωτεινή Τσιαλίκη
Βιολί : Φώτης Ζανελάρης
Φλογέρα και φλάουτο : Όλγα Συκάκη
Βιολοντσέλο : Δέσποινα Λεοντσακου
Φωνή : Μαρία Περπεριδου

Παράλληλα, στη συνέντευξη θα παρευρίσκεται ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ Γιώργος Τσομής με αφορμή τους προάγωνες που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 στις 19:00 στο χώρο του φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής. Ο κ. Τσομής θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες, με απλό και εύληπτο τρόπο για το ευρύ κοινό, την όπερα «Ντον Τζιοβάνι».




Για την Αναπτυξιακή Ροδόπης - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία

Η υπεύθυνη Διοικητικής Στήριξης
Περπερίδου Αλεξία

Regional Development Agency of Rodopi S.A.
N. Plastira & K. Antoniadi
69100 Komotini, Greece
Tel. (+30) 25310 34071
E-mail: anro@anro.gr