1 Σεπ 2011

Παπαεμμανουήλ: Ο ανεκδιήγητος και ανάξιος Δήμαρχος της μειοψηφίας συνεχίζει να προκαλεί...


Η κατρακύλα του ανάξιου Δημάρχου της μειοψηφίας συνεχίζεται… Η Δράμα δε χρειάζεται Χαρακίδηδες και Λάτσες!

Όταν η πολύπαθη και δύσμοιρη Δράμα χάνει και τα τελευταία ελάχιστα προνόμια που είχε, όταν είμαστε πρώτοι σε ανεργία, όταν ο δραμινός πολίτης υποφέρει και πεινάει, ο ανεκδιήγητος και ανάξιος Δήμαρχος της μειοψηφίας συνεχίζει να προκαλεί
και να ερεθίζει το κοινό αίσθημα δικαίου του συνόλου σχεδόν της δραμινής κοινωνίας. Και αντί να σωπάσει και να αναλογιστεί το λάθος που διέπραξε, συνεχίζει να κατρακυλά στο γκρεμό που μόνος του επέλεξε να τσακιστεί, συμπαρασυρόμενος από τον φερόμενο ως «εκπρόσωπο τύπου του» εκδότη τοπικής εφημερίδας, με τον οποίο είναι πια φανερό ότι συνδιοικεί το Δήμο της ηρωϊκής και μαρτυρικής Δράμας.

Ο ανεκδιήγητος και ανάξιος Δήμαρχος της μειοψηφίας συνεχίζει να εκδίδει δελτία τύπου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Για να μεταφέρει την ευθύνη που θα τον βαραίνει μέχρι τον Ιούνιο του 2014 που ο λαός της Δράμας θα του δώσει την απάντηση που του αξίζει, σε πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο «δημιουργικός» λοιπόν Δήμαρχος της μειοψηφίας, που τα μόνα έργα που έκανε στον ένα χρόνο περίπου της θητείας του ήταν το γκρέμισμα των σπιτιών της «Ονειρούπολης», το ξήλωμα των κιγκλιδωμάτων από την πλατεία και η τοποθέτησή τους στο πάρκο των Κομνηνών, η δημιουργία πολυτελούς χλιδάτου γραφείου στο νέο Δημαρχείο και η εγκατάλειψη της καθημερινότητας των δραμινών (καθαριότητα, πράσινο κ.ά), απέτυχε πολύ νωρίς! Έχασε το σεβασμό και την εκτίμηση ακόμη και δικών του ανθρώπων, φίλων και συνεργατών! Όλη η Δράμα πια κατάλαβε ότι δε χρειάζεται Χαρακίδηδες και Λάτσες

Ο Δήμαρχος της μειοψηφίας που δεν έχει πραγματικά ούτε ιερό ούτε όσιο, αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας, επέλεξε συνειδητά και με τη μικροψυχία και την αλαζονεία που τον χαρακτηρίζει, να ασχολείται με τους τάφους των προσφιλών προσώπων των πολιτικών του αντιπάλων.

Αυτός που από σπόντα έγινε Δήμαρχος ευχόμαστε ποτέ να μη χάσει προσφιλές του πρόσωπο όσο είναι ο ίδιος εν ζωή. Αυτός που από σπόντα έγινε Δήμαρχος δεν έχει αντιληφθεί πόσο απέχει το γελοίο από το μεγαλείο!
             
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ